Drama før skolestart: Børnelokker ville påkøre skoledreng

Brørup Skole informerede onsdag formiddag om den dramatiske hændelse, hvor en dreng i 3. klasse blev kontaktet af en børnelokker på vej til skole. Manden, som var i bil, forsøgte efterfølgende at køre drengen ned. Arkivfoto

Drama før skolestart: Børnelokker ville påkøre skoledreng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En dreng fra 3. klasse på Brørup Skole blev onsdag morgen kontaktet af en ukendt mand i en bil. Manden ville lokke drengen ind i bilen, og da drengen nægtede, forsøgte manden at køre ham ned.

BRØRUP: En dreng fra 3. klasse på Brørup Skoles afdeling på Byagervej blev onsdag morgen klokken 7.35 kontaktet af en ukendt mand i en bil.

Drengen cyklede i skole, og på Byagervej blev han standset af den mandlige bilist, som forsøgte at lokke ham ind i bilen ved at tilbyde ham noget slik.

Drengen sagde nej tak og cyklede, så hurtigt han kunne, videre, hvorefter bilisten forsøgte at køre ham ned og snittede drengens ene cykelhjul med bilen.

Drengen nåede i sikkerhed på skolen, hvor han henvendte sig til Jesper Bendixen, som er leder af Brørup Skoles afdeling på Byagervej.

Skolen reagerede ved straks at melde episoden til politiet, hvorefter skoleleder Helle Lauridsen skrev om hændelsen på forældreintra og opfordrede forældrene til at sikre, at børnene ikke bliver bange for at komme i skole.

Heldigvis er Brørup jo et lokalsamfund, hvor man står sammen i både gode og dårlige tider, så jeg er sikker på, at skolen og forældrene vil stå stærkt sammen efter det her.
Helle Lauridsen, skoleleder i Brørup

Vi må stå sammen

- Jeg er som skoleleder ikke chokeret over hændelsen, for der er flere skoler, som har meldt om episoder, hvor der er observeret mistænkelige biler tæt på skolebørn, så det er en kalkule, vi er nødt til at tage med omkring det at drive skole. At bilisten er så insisterende, at han ligefrem forsøger at køre drengen ned bagefter, er meget bekymrende, men heldigvis er Brørup jo et lokalsamfund, hvor man står sammen i både gode og dårlige tider, så jeg er sikker på, at skolen og forældrene vil stå stærkt sammen efter det her og sikre, at børnene fortsat kan føle sig trygge, når de skal i skole, siger Helle Lauridsen.

Hun oplyser, at de lærere, som i forvejen hjælper skolepatruljen på Byagervej, fremadrettet vil holde et vågent øje med, hvilke biler der kører omkring skolen, og hun forventer, at politiet, som i forvejen holder øje med en legeplads ved skolen, hvor unge mødes efter skoletid, også vil være ekstra opmærksom på, hvem der færdes omkring skolen og hvorfor.

- Problemet er, at sådan en hændelse kan ske på alle tider af døgnet og ikke kun, mens skolen er åben, påpeger skolelederen i Brørup.

En hvid Suzuki

Drengen i 3. klasse, som måtte cykle for livet onsdag morgen, kunne ved ankomst til skolen ikke give et signalement af den mandlige bilist. Han kunne heller ikke huske, hvilken farve bilen havde. Det kunne han til gengæld senere på dagen. Han har oplyst, at der var tale om en hvid Suzuki, ført af en mand på cirka 40 år, som ikke har ret meget hår på hovedet. Bilisten befandt sig ved Violvej/Anemonevej.

Drengen valgte onsdag at gennemføre skoledagen trods den voldsomme start og blev onsdag eftermiddag hentet af sine forældre, som af skolen naturligvis er blevet informeret om den dramatiske hændelse.

Drama før skolestart: Børnelokker ville påkøre skoledreng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce