Blev påkørt og bragede ind i autoværn: Oliver blev jagtet og overfaldet af tæskehold

Ved påkørslen og det efterfølgende overfald kom 22-årige Oliver Beck til skade og måtte behandles på skadestuen. Også hans bil er kommet til skade. Foto: Søren Dippel

Blev påkørt og bragede ind i autoværn: Oliver blev jagtet og overfaldet af tæskehold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

22-årige Oliver Beck forsøgte søndag aften uden held at slippe fra sine forfølgere. Hans bil blev torpederet af en stor Audi og bragede ind i et autoværn. Han blev hevet ud af bilen og fik tæsk.

Brørup: Søndag aften udspillede der sig et dramatisk hændelsesforløb, da den 22-årige Oliver Beck fra Brørup og en af hans kammerater pludselig oplevede, at de bogstaveligt talt spillede hovedrollen i en amerikansk gangsterfilm.

Oplevelserne bød på en biljagt, et tæskehold og blå blink, og det fik en brat ende i en smadret BMW og en grøft ved 37,8 kilometers kantpælen på Ribe-Vejle Landevej ikke langt fra Østerholmvej.

- Det hele begyndte ellers stille og fredeligt søndag aften, da jeg og en af mine bekendte i bil holdt ved den gamle plastfabrik på Vinkelvej i Vejen. Pludselig dukker der en vred mand op og forlanger at få at vide, hvad vi laver der. Jeg forklarede, at vi bare snakkede med hinanden. Men så fik vi at vide, at vi måtte finde et andet sted at snakke, siger Oliver Beck og fortæller, at han genkendte den vrede mand som ejeren af en virksomhed på Vinkelvej.

- Han begyndte at tage billeder af os og min bil og dens nummerplader. Han truede med at melde os til politiet. Det er da ok, svarede jeg og tilbød, at han også kunne tage et portrætfoto af mig, fortæller Oliver Beck, der kort efter startede bilen for at køre videre til McDonalds på Vestermarksvej.

- Undervejs gav vi os lige til kende ved at dreje hjulene rundt på Askovvej, hvor jeg ved, at ejeren af den pågældende virksomhed bor.

Da Oliver og hans bekendte kort efter havde parkeret bilen ved Uno-X på Vestermarksvej, ser de en stor Mercedes og en stor Audi komme kørende imod dem. Derfor beslutter Oliver sig for at starte bilen og køre væk.

Vi blev forfulgt ad Asbovej i retning mod Bække, men ved Ribe-Vejle Landevej drejer vi så til venstre i retning mod Gjerndrup. Undervejs blev vi påkørt bagfra, så vi ringer 112 og har politiet i røret, mens vi bliver jagtet.
Oliver Beck
Den store Audi torpederede Oliver Becks bil, som bragede ind i et autoværn. Bagefter blev han hevet ud af bilen og fik tæsk. Privatfoto
Den store Audi torpederede Oliver Becks bil, som bragede ind i et autoværn. Bagefter blev han hevet ud af bilen og fik tæsk. Privatfoto

Han fik tæsk

Men her er det så at filmens actionscener for alvor tager fart. Pludselig befinder Oliver og hans bekendte sig nemlig i en biljagt, hvor de bliver forfulgt af den store Mercedes og den store Audi. De samme to biler havde de også havde set på Askovvej, hvor de i deres utilfredshed med at være blevet vist bort fra den gamle plastfabrik havde drejet hjulene rundt.

- Vi blev forfulgt ad Asbovej i retning mod Bække, men ved Ribe-Vejle Landevej drejer vi så til venstre i retning mod Gjerndrup. Undervejs blev vi påkørt bagfra, så vi ringer 112 og har politiet i røret, mens vi bliver jagtet, siger Oliver Beck og fortæller, at den store Audi til sidst torpederede hans BMW, så den bragede ind i et autoværn og blev smadret.

- Herefter blev jeg hevet ud af min bil af de to mænd og blev så både sparket og slået.

Kort efter ankom en af politiets patruljer til ulykkesstedet, optog rapport, tog billeder og afhørte Oliver Beck og hans bekendte. Gerningsmændene i de to forfølgerbiler havde da for længst taget flugten fra gerningsstedet.

Oliver Beck, der var kommet til skade, blev rådet til at få sin arm undersøgt på skadestuen. Her afslørede røntgenbillederne, at der var blevet slået en flig af en knogle.

Politiet efterforsker sagen

Politikommissær Morten Alslev, Syd- og Sønderjyllands Politi, bekræfter over for JydskeVestkysten, at politiet søndag aften klokken 21.07 har fået en anmeldelse af ulykken og den efterfølgende vold, som Oliver Beck har været udsat for.

Men på grund af den igangværende efterforskning, ønsker han ikke kommentere sagen.

Blev påkørt og bragede ind i autoværn: Oliver blev jagtet og overfaldet af tæskehold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce