FC Sydvest henter ny angriber i England

Den engelske angriber Bayan Fenwick er klar til at stille op for FC Sydvest, der sæsondebuterer mod Marienlyst den 17. marts. Kampen spilles i Løgumkloster. Foto: FC Sydvest

FC Sydvest henter ny angriber i England

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bayan Fenwick, der har en fortid i Premiere League-klubben Crystal Palace, er klar til at trække i FC Sydvest-trøjen. Den lokale 2. divisionsklub sæsondebuterer den 17. marts på hjemmebane mod fynske Marienlyst.

TØNDER: Nedtællingen til sæsonstarten i fodboldspillernes 2. division er i gang. Om 14 dage, lørdag den 17. marts, ruller bolden igen, og FC Sydvest skal for første gang i klubbens historie spille om oprykning til 1. division. Hvis alt flasker sig, vil et helt nyt ansigt være med i startopstillingen. Klubben meddeler, at der er indgået en aftale med den engelske angriber Bayan Fenwick, der foreløbig vil være en del af spillertruppen frem til juni 2018.

Ifølge en udsendt pressemeddelelse er det lidt tilfældighederne spil, der har resulteret i, at den 25-årige angriber med en fortid i blandt andet Premiere League-klubben Crystal Palace er havnet i FC Sydvest. Bayan Fenwick bor i dag sammen med sin veninde Louise i Billund, så det bliver en del pendling til både træning og kampe.

Godt tilpas

Hos FC Sydvest er man godt tilpas med, at en spiller af dét format vælger den sønderjyske klub frem for eventuelle andre klubber nærmere Billund.

- Det fortæller lidt om det ry, som klubben og ikke mindst spillertruppen har i fodboldverdenen. Bayan er en hurtig wing-angriber, med god næse for at være det rette sted på rette tidspunkt, skriver FC Sydvests ledelse i pressemeddelelsen.

Ifølge sit fodbold-CV har den nye Sydvest-angriber en lidt omtumlet karriere bag sig. Efter ungdomsårene i Crystal Palace med tilknytning til klubbens U 21-hold gik turen til blandt andet Eastbourne, Cardiff City og Selkirk. I 2017 skiftede han til Whitehawk, der spiller i den engelske National League. Efter at have været henvist til udskiftningsbænken i et par kampe ønskede Bayan Fenwick at få sin kontrakt ophævet.

Flemming Jordt fra FC Sydvest siger, at klubben glæder sig til at præsentere Bayan Fenwick. Det vil ske i forbindelse med et pressemøde, som klubben indkalder til kommende torsdag.

FC Sydvest henter ny angriber i England

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce