Voldsoffer indsmurt i blod løb på landevejen kun iført underbukser

Det store politirykind i Avnbøl onsdag handler om et voldeligt overfald, hvor politiet mener, at en 64-årig mand har overfaldet en 32-årig mand i "privatsfæren". Foto: Timo Battefeld

Voldsoffer indsmurt i blod løb på landevejen kun iført underbukser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag var en større politiefterforskning i gang med mange køretøjer og hundepatruljer i og omkring Avnbøl. En 64-årig mand kræves varetægtsfængslet for vold. Han skal i grundlovsforhør torsdag.

Avnbøl: En større politistyrke med flere køretøjer, indsatsledervogn og flere hundepatruljer arbejdede onsdag formiddag intensivt ved landsbyen Avnbøl udenfor Sønderborg. Her var Truenbrovej og rundkørslen til og fra Sønderborgmotorvejen på et tidspunkt afspærret, mens hundepatruljer arbejdede på stedet. Det viser sig, at politiet efterforskede en grov voldssag, der sandsynligvis er foregået i en familie - eller hvor offeret og gerningsmanden har andre tætte relationer.

Kurt Mikkelsen fra Viborg var på besøg hos hustruens gamle studiekammerat i Ullerup, og da de kørte langs Truenbrovej, så de noget meget usædvanligt. Han så nemlig voldsofferet løbe på landevejen stort set uden tøj totalt indsmurt i blod.

- Der løb en mand kun iført underbukser, og hele kroppen var indsmurt i blod. Han løb bare der langs landevejen, fortæller han.

- Jeg ringede straks 112. Det var der måske også andre, der gjorde. For der kom også flere varebiler. Han var virkelig kommet slemt til skade. Han havde en stor flænge i panden, og blodet løb ned over hele kroppen på ham, fortæller Kurt Mikkelsen.

- Vi var faktisk også en lille smule bange for ham, for vi vidste jo ikke, hvad han havde været udsat for. Så det var ikke lige så nemt. Det var en rystende oplevelse, fortæller Kurt Mikkelsen. Han kørte fra stedet, da andre folk tog over, og da han så ambulancen komme til stedet.

Politiet klapper i

Syd- og Sønderjyllands Politi holdt hele dagen kortene tæt til kroppen og ønskede ikke at udtale sig i sagen. Indsatslederen afviste dog hurtigt overfor JydskeVestkysten på stedet, at der var fundet et lig, eller at der var tale om en drabssag. Et større område ved en skråning tæt på samkørselspladsen i Avnbøl blev hurtigt afspærret.

- Det eneste vi kan sige er, at vi henviser til det, vi har sendt ud på Twitter, siger kommunikationsmedarbejder Mads Dollerup-Scheibel, Syd- & Sønderjyllands Politi, sent onsdag eftermiddag.

Politiet skriver på Twitter, at en 64-årig mand vil blive fremstillet i et grundlovsforhør torsdag formiddag klokken ni ved Retten i Sønderborg. Manden er sigtet for et voldeligt overfald mod en 32-årig mand i Avnbøl. Det er begået i - som politiet skriver - "privatsfæren".

Politiet ønsker ikke at udtale sig yderligere i sagen, da anklagemyndigheden vil forsøge at få retten til at gennemføre retsmødet for lukkede døre. Så hverken pressen eller offentligheden har mulighed for at følge sagen.

Voldsoffer indsmurt i blod løb på landevejen kun iført underbukser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce