Glemte koncertbillet: Kørte hjem med 247 km/t

Det var så vigtigt for en koncertgænger at komme til Allan Olsen koncert i Mølleparken 3. juni, at manden kørte 200 kilometer i timen på motorvejen for at komme hjem og hente en glemt billet. Arkivfoto: Anders Kippel

Glemte koncertbillet: Kørte hjem med 247 km/t

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fart: En dømt fartbilist har ved nærmere eftertanke frafaldet anke til landsretten for at køre 247 km/t. på motorvejen.

SØNDERBORG: En 61-årig mand fra Uge blev 3. juni målt til at køre 247 kilometer i timen på den sønderjyske motorvej mellem Sønderborg og Kliplev for at nå hjem og hente en koncertbillet, som han havde glemt. Den aften var der koncert med Allan Olsen og Band samt Beth Hart i Mølleparken.

- Jeg har partoutkort til Mølleparken og havde en pige med til koncert. Hendes billet havde jeg på mobiltelefon, men da jeg nåede frem til Mølleparken, opdagede jeg, at jeg havde glemt mit partoutkort, som jeg havde haft lånt ud. Jeg lod min ledsager gå ind på billetten på mobiltelefonen og sagde, jeg smutter lige hjem og henter min egen billet, fortæller den 61-årige til JydskeVestkysten.

- Motorvejen var helt øde, og jeg tænkte, jeg giver den gas. Jeg overhalede kun én bil, som var en Audi ligesom min egen. Selv om jeg havde sat autopiloten på 200 kilometer i timen - jeg ved godt, jeg ikke må køre så stærkt - blev jeg indhentet af den bil, jeg overhalede, og den havde blå blink på taget. Da vidste jeg godt, den var gal, fortæller fartbilisten, der ankede til landsretten for at få fartkendelsen ned under 200 kilometer i timen.

Han mener selv, det reelt svarer til 193 kilometer i timen, og det ville give en betinget frakendelse af kørekortet, mens en fart på over 200 kilometer i timen giver ubetinget frakendelse af kørekortet. Det ville han gerne undgå, da han har brug for førebeviset i forbindelse med sit arbejde. Men han frafaldt anken til landsretten, fordi hans advokat har overbevist ham om, det næppe vil ændre på bøden på 7000 kroner og frakendelse af kørekortet et halvt år, som nu er den dom, fartbilisten har accepteret. Den efterfølgende bil var en betjent i en civil patruljevogn.

- Det er noget vrøvl, den betjent siger, at jeg har kørt 247 kilometer i timen. Han kørte selv 247 kilometer i timen for at indhente mig. Min bil - som er en gammel A6, der har kørt 300.000 kilometer - kan slet ikke køre så stærkt. Jeg har prøvet den af på den tyske motorvej, og den nåede lige akkurat op på 230 kilomter i timen, siger den 61-årige, der nu modtager byretsdommen af 12. oktober.

Den civile betjent målte gennemsnitsfarten på motorvejen vest for Gråsten, til han stoppede bilisten til 206 kilometer i timen.

- Jeg kan slet ikke forstå, jeg skulle have kørt så stærkt. Det tog ikke ret lang tid at snakke med betjenten. Jeg nåede til koncerten alligevel, fortæller den fartdømte.

Har du partoutkort til Mølleparken igen i 2018?

- Ja, det kan du lige tro, jeg har!

Fakta
Koncertgængere til Rock i Mølleparken kan 2018 glæde sig til Carpark North og Saveus 1. juni, Mads Langer og Medina 2. juni, Hardinger Band og Hit med 80erne 15. juni, Zapp Zapp og Thomas Helmig 16. juni, Christopher og Joey Moe 17. august, CV Jørgensen 18. august, Phlake og Kar William 31. august samt Sort Sol og Dizzy Mizz Lizzy 1. september.
En 61-årig fra Uge var nærmest flyvende på motorvejen, da han med 200 kilometer i timen ville hente en glemt koncertbillet, og det kostede ham kørekortet og en bøde på 7000 kroner. Arkivfoto
En 61-årig fra Uge var nærmest flyvende på motorvejen, da han med 200 kilometer i timen ville hente en glemt koncertbillet, og det kostede ham kørekortet og en bøde på 7000 kroner. Arkivfoto

Glemte koncertbillet: Kørte hjem med 247 km/t

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce