Årets lærer i Danmark 2011 er død

Pernille Steffensen blev i 2011 kåret som årets lærer i en konkurrence arrangeret af ugebladet Ude & Hjemme, fordi hendes elever havde indstillet hende. Arkivfoto

Årets lærer i Danmark 2011 er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter længere tids sygdom er Pernille Steffensen død, 51 år gammel. Læreren fra Høje Kolstrup Skole i Aabenraa blev landskendt, da hun i 2011 blev kåret som årets lærer.

Aabenraa: Flaget gik på halv på Høje Kolstrup Skole mandag morgen, da det blev kendt, at én af skolens lærere, Pernille Steffensen, var død i en alder af bare 51 år efter længere tids sygdom.

Skoleleder Karsten Hansen underrettede hendes kolleger og skolens personale om den triste nyhed, hvorefter også eleverne fik beskeden. Hele skolen var senere samlet til en mindehøjtidelighed.

Pernille Steffensen blev landskendt, da hun i 2011 blev kåret som årets lærer.

Pernille Bork Steffensen mente i den forbindelse, at det var vigtigt at kende sine elever godt.

- Man skal kende til deres svage og stærke sider og møde dem, hvor de er. Men det er jo ikke noget, jeg tænker over, for det er bare noget, jeg gør, forklarede hun dengang i et interview med Ude & Hjemme, som havde arrangeret konkurrencen.

- Hun var rigtig god til de skæve elever, fortæller hendes ægtefælle, Torben Beck.

Pernille Steffensen spottede disse elever ret hurtigt - og hun hjalp dem, så godt hun kunne.

- Hun gav sig god tid til dem. Og hun vandt deres tillid. Nogle enkelte elever var så specielle, at de egentlig ikke ville kunne begå sig på skolen - men selv dem fik hun rettet op. Det var også dem, der senere havde indstillet hende til titlen som årets lærer. Der var en naturlig myndighed omkring Pernille - og hun brændte for at undervise, siger Torben Beck.

Årets lærer i Danmark 2011 er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce