Piger eftersøger gavmild mand: Gav dem 500 kroner ved en fejl for at samle skrald

Celine Rosita Aastrup Nielsen (til venstre) og Thea Marie Noe var ude at samle affald mandag i forbindelse med en emneuge på deres folkskole, da en mand gav dem to pengesedler som tak for deres gode arbejde. Beløbet var dog noget større, end de havde regnet med. Privatfoto

Piger eftersøger gavmild mand: Gav dem 500 kroner ved en fejl for at samle skrald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To 10-årige piger fra Vamdrup fik sig en overraskelse, da de var ude og samle skrald, og en mand gav dem to pengesedler, som de troede var to halvtredsere, men det viste sig, at den ene seddel var en femhundrede seddel.

Vamdrup: Mandag eftermiddag blev de to 10-årige piger Thea Marie Noe og Celine Rosita Aastrup Nielsen noget overraskede, efter de havde modtaget to pengesedler fra en fremmed mand som tak for, at de samlede skrald i byen.

- Lige pludselig holdt en mand i sin bil, og spurgte om vi var ude at samle skrald. Det syntes han var flot, så han gav os to sammenfoldede pengesedler. Da han var kørt og vi kiggede på sedlerne, var det en halvtredser og en femhundrede seddel, siger Thea Marie Noe, der fortæller, at de to piger samlede skrald, fordi de havde emneuge på skolen og gerne ville hjælpe naturen.

Men de to piger har ikke planer om at beholde alle pengene.

- Vi tænkte, at det måtte være en misforståelse. Jeg tænkte først, om vi skulle prøve at fange ham og give ham pengene tilbage, men der var han allerede kørt, siger Celine Rosita Aastrup Nielsen.

- Man har penge i verden, som man selv skal tjene, og det var jo hans penge, og vi kan ikke bare bruge dem alle, når det var en misforståelse, siger Thea.

- Ja, og vi kunne jo ikke bare bruge dem på slik og sådan noget, tilføjer Celina.

Fakta
Jeg tænkte først, om vi skulle prøve at fange ham og give ham pengene tilbage, men der var han allerede kørt.Celine Rosita Aastrup Nielsen, 10 år

Eftersøgt på Facebook

Efter episoden tog de to piger hjem til Thea Marie Noe, hvor de fortalte Thea's far, hvad der var sket. Faren Jan Noe fortæller, at pigerne var lidt oppe at køre.

- De var første glade, men de var også lidt forlegne, for det var jo ikke meningen, og han må jo mangle de femhundrede kroner. Det er ikke sjovt at kigge i sin tegnebog, og så mangler der en plovmand, siger Jan Noe og griner.

- Pigerne spurgte, hvad gør vi, og de begyndte at beskrive, hvordan han så ud, og det blev meget mærkeligt. Jeg foreslog, at vi kunne lave et opslag på Facebook Vamdrup, det synes de var en fantastisk ide.

Hvis manden er derude, hvordan skal han så henvende sig?

- Han må gøre lige som, han vil. Han må også komme og banke på, hvis han vil. Han havde en bærepose, og den vidste pigerne, hvor den kommer fra, så vi kan identificere ham.

Thea's far har sørget for, at pigerne nu hver har fået en halvtredser, og hvad de penge så skal bruges på, ved de endnu ikke.

Piger eftersøger gavmild mand: Gav dem 500 kroner ved en fejl for at samle skrald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce