Væbnede røvere løb med kassebeholdningen i Bevtoft

Det halve af Bevtoft var søndag aften afspærret efter det voldsomme røveri sidst på eftermiddagen. Foto: Connie Bøgwad Schmidt

Væbnede røvere løb med kassebeholdningen i Bevtoft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Købmandsbutikken på Krügersvej i Bevtoft blev søndag eftermiddag udsat for et væbnet røveri. Kl. 16.48 indgik alarmen til politiet, som straks sendte patruljevogne afsted.

BEVTOFT: Søndag aften var et stort område omkring købmandsbutikken i Bevtoft afspærret med polititape. Også omkring kirken, forsamlingshuset, tankstationen og hallen. Det var for at sikre spor i forbindelse med et voldsomt røveri sidst på eftermiddagen. Ved 19-tiden var hunde-patruljer på vej til den lille by, hvis købmandsbutik blev udsat for røveri sidst på eftermiddagen. Deres opgave var at sikre spor. 

Ifølge personalet i købmandsbutikken var der fire gerningsmænd, som alle var hættemaskerede. En af dem havde en pistol, som han truede med, og herefter fik han udleveret kassebeholdningen - med et ukendt kontantbeløb. 

 

Efterlyser vidne

De maskerede mænd bar alle mørkt tøj - røveren med pistolen bar desuden et rødt tørklæde, oplyser vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt. 

Ifølge politiet løb de fire gerningsmænd i retning mod idrætshallen, hvor politiet formodeder, at de havde haft en køretøj stående.

Vagtchef Erik Lindholdt fortæller, at der under røveriet var en kunde til stede i butikken, som optog forfølgelse af de fire røvere. Denne kunde havde politiet ikke hørt fra endnu søndag eftermiddag.

Søndag aften havde politiet dog fået flere henvendelser fra vidner, men ingen har været i stand til at afgive vidneudsag, der giver afgørende spor i sagen. Vidneberetningerne vil politiet følge op på mandag. 

Røverne talte dansk, men vurderes at være udlændinge. De var ca. 180-185 centimeter høje og almindelige af bygning, lyder det fra Syd- og Sønderjyllands Politi. 

Væbnede røvere løb med kassebeholdningen i Bevtoft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce