Kendt stutteri gået konkurs - 48 sportsheste sælges på netauktion


Kendt stutteri gået konkurs - 48 sportsheste sælges på netauktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stutteri Jens Kvist i Gram er gået konkurs. Stutteriet har gennem årene leveret heste, der har brilleret ved store internationale stævner, ja sågar OL, men nu er stutteriets heste under hammeren.

GRAM: Ikke færre end 48 sportsheste er lige nu under hammeren på en netauktion i kølvandet på konkursen på Stutteri Jens Kvist, som ligger i Gram. Stutteriet blev taget under konkursbehandling ved Skifteretten i Sønderborg den 22. februar.

Netauktionen løber frem til søndag den 24. marts klokken 20. Dagen inden er der åbent hus på adressen i Gram, hvor hesteinteresserede kan komme ud og tjekke hestene, inden de byder.

Finn Campen, indehaver af Campen Auktioner, som forestår auktionen, lægger i en pressemeddelelse meget lidt skjul på, at det er et helt unikt katalog at få lov at sælge idet, der er tale om Danmarks største netauktion over sportsheste, hvilket dækker over dressur-, spring- og military heste.

- At få sådan en kollektion på netauktion til absolut bortsalg er helt fantastisk og sjældent. Vi er stolte af at få muligheden, og vi forventer stor opmærksomhed omkring auktionen og et stort rykind af kunder fra ind- og udland på eftersynsdagene. Det er sjældent, at der udbydes så mange gode heste på en netauktion, lyder det fra Finn Campen, der uddyber:

- Det er en enestående kollektion af sportsheste, opdrættet i rolige og landlige omgivelser, hvor lys, luft, korrekt fodring og håndtering er blevet prioriteret højt. Det er topheste, og for hestefolket er der rig mulighed for at lave en rigtig god investering.

Auktionen i korte træk
  • Allerede nu kan hestene inspiceres på nettet, og der kan bydes på dem på hjemmesiden www.campenauktioner.dk. Auktionskataloget bliver løbende opdateret med relevante oplysninger om hestene, fotoattester med mere.
  • Konkursboets kollektion af heste består blandt andet af rideheste, ungheste, plage, ifolede hopper og goldhopper. Ejeren Jens Kvist er en kendt avler af dressur-, spring- og militaryheste, avlet fra de bedste europæiske avlsforbund.
  • Det er muligt at byde på hestene online indtil søndag den 24. marts klokken 20, hvor auktionen slutter.
  • Der er mulighed for at se hestene lørdag den 23. marts klokken 10-15 på adressen Skjoldagervej 4, 6510 Gram.

Håber på gode priser

- Ejeren Jens Kvist, er en kendt avler af dressur-, spring- og militaryheste, der har leveret vindere af flere internationale stævner. Han er selvsagt meget lidt begejstret for situationen, men ønsker ikke at udtale sig om den i JydskeVestkysten, på nær et enkelt PS:

- Jeg håber, auktionen resulterer i gode priser.

Lige nu (mandag kl. 16.40, red.) er det højeste bud på 41.500 kroner. Det er en vallak (en kastreret hingst, red.) 'For Life', der har opnået det bud. Alle omkring auktionen har dog en forventning om, at priserne kommer meget højere op, men det er sandsynligvis først de sidste to timer inden "slutfløjtet" lyder den 24. marts, at priserne for alvor trækker fra.

Hestene kan inspiceres dagen før auktionen slutter. Det foregår nær stutteriet i Gram.

!Rettet tirsdag kl. 17.59 i sidste afsnit om hingst/vallak.

Kendt stutteri gået konkurs - 48 sportsheste sælges på netauktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce