Aubo-ejere er gået hver til sit

Humøret er stadig højt hos Aubo Køkken og Bad på Norgesvej. Hans Henrik Hesse (til venstre) startede i marts 2017 butikken sammen med Bo Munch Nielsen. Nu er butikken udelukkende ejet af Bo Munch Nielsen.Foto: Stine Hygum

Aubo-ejere er gået hver til sit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Siden 15. november er det kun Bo Munch Nielsen, der ejer Aubo Køkken og Bad på Norgesvej. Hans Henrik Hesse har for travlt med sit andet firma.

HADERSLEV: I marts 2017 slog Aubo Køkken og Bad på Norgesvej dørene op for første gang. Det var med Bo Munch Nielsen og Hans Henrik Hesse som ejere.

Men siden er det gået stærkt - både med Aubo Køkken og Bad, men også med Hans Henrik Hesses anden virksomhed, Byggemester i Padborg.

Derfor er tiden for Hans Henrik Hasse nu for knap til, at han fortsat kan være medejer af Aubo Køkken og Bad.

- Siden vi startede med Aubo Køkken og Bad er jeg gået fra at have to medarbejdere i mit andet firma til nu at have 17, siger Hans Henrik Hasse.

- Det tog os en aften at blive enige om, at jeg skulle fortsætte som eneejer, siger Bo Munch Nielsen.

Derefter fulgte der et par måneder med papirarbejde - og siden den 15. november har Bo Munch Nielsen selv været i spidsen for butikken på Norgesvej.

- Men i praksis, så ændrer det ikke ved ret meget i dagligdagen, at Hans Henrik ikke længere er medejer, siger Bo Munch Nielsen og fortsætter:

- Fordi han har haft så travlt, så har jeg taget mange af beslutningerne i hverdagen, det er kun, hvis det har været noget større, at jeg har vendt det med ham.

Tæt samarbejde

Selvom Hans Henrik Hesse og Bo Munch Nielsen ikke længere ejer Aubo Køkken og Bad sammen, så kommer de stadig til at arbejde sammen:

- Vi vil blive ved med at have et tæt samarbejde, siger Bo Munch Nielsen.

- Jeg sælger også stadig køkkener, når jeg laver totalentrepriser i mit firma, siger Hans Henrik Hesse.

I det daglige bliver der derfor ikke nogle ændringer i butikken, som kunderne kommer til at lægge mærke til. Bo Munch Nielsen vil også fortsat bruge lokale montører, når de solgte køkkener skal på plads i hjemmene.

- Vi har haft et rigtig travlt år og har vækstet. Det første år er det jo altid sådan, at man lige skal have en finger i jorden for at se, hvad der sker, siger han.

Det er også det samme personale, som man vil møde i butikken fremover:

- Vi er tre - to på fuld tid og en, der næsten er på fuld tid, siger Bo Munch Nielsen.

Aubo-ejere er gået hver til sit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce