Hundelufter blev tæsket to gange

Arkivfoto: Michael Bager

Hundelufter blev tæsket to gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg: Tirsdag morgen blev en 42-årig mand voldsomt tæsket ved Baggesens Alle.

Det skete, da manden kom gående med en løs hund for enden af vejen ved banelegemet. Her blev han passet op af en anden mand, som brokkede sig over, at hunden var løs.

De to kom op at skændes højlydt, og det udviklede sig kortvarigt til slagsmål, som dog stilnede af. Men det ændrede sig hurtigt.

- Kort efter kommer en tredje mand så cyklende til stedet. Det viser sig at være en kammerat til manden, som brokkede sig, og de to tildeler hundelufteren en masse slag. Der bliver så voldsomt, at manden på et tidspunkt ligger på jorden, mens de fortsætter, siger politikommissær Ole Hillerup fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Forsøgte at flygte

Da politiet kom frem, hævdede de to mænd, at det var hundelufteren, der var den aggressive part, men det blev hurtigt afvist af flere vidner på stedet.

- Hundelufteren forsøgte på et tidspunkt at flygte fra stedet, men de to mænd indhentede ham og gav ham endnu flere øretæver. Så der er ikke tvivl om, hvem der er den aggressive part, siger Ole Hillerup.

De to mænd på henholdsvis 42 og 45 år blev anholdt og taget med til afhøring. De er dog ikke blevet varetægtsfængslet i sagen, men de er begge sigtet for vold.

Hundelufter blev tæsket to gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce