Redegørelse for beslutningen om sponsorater


Redegørelse for beslutningen om sponsorater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Anders Linde, Gellerupholm, Varde
Billede
Debat Varde. 

Læserbrev: Svar til Niels Jørgen Nielsens indlæg 10. april samt Otto J. Kochs debatindlæg den 28. marts og 4. april om sponsorater, vil jeg her kort redegøre for beslutningen.

I forbindelse med fusionen mellem Esbjerg Forsyning og Varde Forsyningsservice blev der oprettet et nyt serviceselskab ved navn DIN Forsyning A/S med en separat bestyrelse, mens de to tidligere bestyrelser fortsatte for de respektive forsyningskoncerner i Varde og Esbjerg. Den nye bestyrelse besluttede i 2015, at DIN Forsyning skulle markedsføre sit nye navn blandt kunder, leverandører, samarbejdspartnere og ikke mindst kommende potentielle medarbejdere. Blandt andet var det vigtigt, at kunderne var bekendt med det nye telefonnummer, et andet navn på fakturaafsender og en ny hjemmeside for informationer. Beslutningen blev taget i bestyrelsen for DIN Forsyning A/S og ikke af de øvrige bestyrelser.

Man valgte en markedsføring gennem udvalgte foreninger i både Esbjerg Kommune og Varde Kommune, hvor DIN Forsyning fik sit navn eksponeret på f.eks. bandereklamer langs banerne. Inden indgåelse af markedsføringsaftalerne, indhentede DIN Forsyning juridisk rådgivning omkring mulighederne for markedsføring af det nye navn. Budskabet var her, at den påtænkte markedsføring af DIN Forsyning var mulig, blandt andet begrundet med at der var et konkret informationsformål.

Ultimo 2017 blev den fulde fusion af de to tidligere forsyningsselskaber gennemført, og tre bestyrelser blev til én. Da den nye, samlede bestyrelse tiltrådte, blev det på første møde i januar 2018 besluttet ikke at forlænge disse markedsføringsaftaler, der alle udløber dette forår.

Redegørelse for beslutningen om sponsorater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce