Banen - letbane


Banen - letbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Haderslev. 

Veteranbane - letbane.

De sidste dages genopståede debat omkring Veteranbanen Vojens - Haderslev (VHV) i dagspressen giver da os i medlemsskaren lidt blod på tanden igen. Borgmesteren har bebudet at ville genoptage samtalerne / forhandlingerne med os, og nu kommer der også et godt input fra Enhedslisten i byrådet. Vi tager med kyshånd imod alt, der kan fremme vores sag med ønsket om at kunne køre helt ind til Haderslev Bystation.

I dag skrives i JydskeVestkysten om en eventuel letbane ind til bystationen. Det er fint nok. Som de selv nævner, er det fremtidstanker, men hvis skinnerne bliver revet op, er det nok udelukket at få dem lagt igen senere for at få en letbane.

Lige fra VHV's start har vi været bevidste om, at en letbane ville være oplagt til afløsning af alle de busser, der dagligt kører mellem Vojens og Haderslev. Det er således ikke nogen katastrofe for os, hvis letbanen skulle "vippe" os af skinnerne. Bare skinnerne forbliver, hvor de er. Vi ville således i en årrække kunne befare banen helt ind til bystationen - går jeg ud fra.

Læserbrevet fra Bent Iversen, SF (BI) virker nærmest som om, han har et løfte i klemme overfor cyklisterne, siden han er så forhippet på at få den såkaldte supercyklesti etableret hurtigst muligt. Det eventuelle løfte må han jo så se at redde sig ud af. Han er vel politiker!!

Banen - letbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce