Vi forbyder østenvind


Vi forbyder østenvind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Lokalredaktør Christian Friis Hansen behandler et par emner i søndagskommentaren, og da jeg på forskellig vis er involveret, skal jeg her forsøge at sætte en anden vinkel på emnerne. Først den såkaldte stinker i Måde, nabo til Rensningsanlæg Øst. Som tidligere driftsingeniør for rensningsanlæggene, der også har biogasanlæg, er jeg ikke bekymret. Den teknologiske udvikling år 2018 er naturligvis i stand til at behandle et problemfrit råstof uden lugtgener for omgivelserne. Så i den sag er der også en vej, hvor der er en vilje, men frygt er svær at bekæmpe.

Den anden sag er behandlingen af et ikke eksisterende problem om opsendelse af heliumballoner i kommunal regi - først med afslag i Plan og Miljø udvalget, hvorfra S og SF begærede den i byrådet. Når sagen fik den opmærksomhed fra min side, var det fordi, sagen kunne bruges til den misforståelse, at jeg og DF er imod at bekæmpe plastforurening. Politiske modstandere vil gerne misforstå. Hvilken betegnelse der i den sammenhæng kan hæftes på lokalredaktøren, skal jeg undlade at gætte på. Selvfølgelig kunne vi have vedtaget at bekæmpe et ikke eksisterende problem, men hvis vi skal forholde os til alle de plasttyper, der kan havne i vort vandmiljø, produkt for produkt, behøver vi ikke andre sager i udvalget. At meget plast havner i vandmiljøet hvor det ikke hører hjemme, er hævet over enhver tvivl. Gå blot en tur langs vore kyster. Den plast omkring Esbjerg er ikke "heliumbåret", men båret af østenvinden, og smidt/tabt af uansvarlige. Det vil vi i Dansk Folkeparti meget gerne være med til at gøre noget ved.

Hvis S og SF vil bidrage til mere morskab ved julefrokosterne, må det næste være, at man vil foreslå, at vi forbyder østenvind i Esbjerg Kommune.

Vi forbyder østenvind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce