Hestepige om flugtbilist: Sikke en klaphat

Sandra Madsen er igen ved godt mod efter den voldsomme episode i mandags. Foto: Claus Thorsted

Hestepige om flugtbilist: Sikke en klaphat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 23-årige Sandra Madsen fra Aabenraa kom galt afsted, da en bilist fik hendes heste til at gå i panik.

Ensted: En 23-årig pige fra Aabenraa kom slemt til skade, da hun mandag eftermiddag var på vej hjem fra folden med to heste, der står opstaldet på i et ridecenter i Ensted tæt ved Aabenraa.

- Det er en strækning på omkring 400 meter på Gammel Tinglevvej, og på et tidspunkt kommer der en bil bagfra, der kører alt for tæt på hestene. Bilen strejfer rent faktisk den ene hest, og samtidig dytter bilisten provokerende længe, siger Sandra Madsen.

De to heste bliver forskrækkede og går i panik. De vælter Sandra Madsen, og den ene hest vælter også. På et tidspunkt bliver hun trådt på højre fod af den ene hest.

Chaufføren vælger at køre videre uden at stoppe op, og derfor er det sparsomt, hvad Sandra Madsen når at få set.

- Jeg ser dog, at det er en ung knægt, der sidder bag rattet, og at bilen er en sort Polo. Jeg får også øjenkontakt med ham et kort øjeblik, siger Sandra Madsen.

En efterfølgende bilist vælger at stoppe op og hjælper Sandra Madsen.

Det viser sig, at jeg har fået et flisbrud på anklen og brækket en lilletå.
Sandra Madsen

Flisbrud og brækket tå

Efter den voldsomme episode tager Sandra Madsen til sin egen læge, der sender hende videre til skadestuen. Her bliver der taget røntgenbilleder, og i første omgang vurderer lægen, at der er tale om en kraftig forstuvning, og at der er slået en flis af en knogle. Om aftenen bliver hun dog kontaktet af sygehuset, der gerne vil se hende igen, da det åbenbart står værre til end umiddelbart forventet.

- Det viser sig, at jeg har fået et flisbrud på anklen og brækket en lilletå, siger Sandra Madsen.

Torsdag morgen fik hun taget gipsen af, som er blevet erstattet af en skinne, og den skal hun humpe rundt med de næste fem til seks uger.

Sandra Madsen har det ok efter uheldet, men hun har ikke meget tilovers for chaufføren i den sorte Polo.

- Han er en klaphat. En rigtig Brian, siger Sandra Madsen, der ikke er i tvivl om, hvilket budskab hun gerne vil ud med til bilisterne i Danmark.

- Sæt farten ned, hold afstand og tag hensyn til hestene, er mit budskab, siger Sandra Madsen.

Ingen undskyldning

På den omkring 400 meter lange strækning, hvor episoden fandt sted, er der i begge ender af vejen sat skilte op, der viser, at man skal udvise hensyn, da der er mulighed for heste på vejen. Sandra Madsen har taget turen med to heste hundredvis af gange, men det er kun den ene hest, der er på vejen.

- Den ene hest går altid i grøften, mens den anden går på vejen, siger hun.

Indehaveren af ridecenteret fortæller, at det på strækningen er lovligt ifølge færdselsloven at gå med heste på vejen, og at der ingen undskyldning er for bilistens handling.

- Det skete i fuldt dagslys, så der er ingen undskyldning for chaufføren, der bare kører videre. Han burde have en ordentlig afstraffelse, siger Britta Christiansen og tilføjer, at der generelt er mange, der kører alt for stærkt på strækningen.

Sagen er meldt til politiet, men hverken Sandra Madsen eller Britta Christiansen har store forhåbninger om, at flugtbilisten bliver fundet. Britta Christiansen er dog ikke i tvivl.

- Det kunne være gået meget værre, siger hun.

Hestepige om flugtbilist: Sikke en klaphat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce