Vovser til topmøde i Vejen

Ved hundemessen i Vejen Idrætscenter i weekenden deltager flere end 9.000 hunde. PR Foto

Vovser til topmøde i Vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der holdes hundemesse i Vejen Idrætscenter 21.-23. juni, hvor du kan møde ikke færre end 9.041 hunde af 254 forskellige racer og engagerede opdrættere, der kan give dig rådgivning om hunde.

Vejen: Dansk Kennel Klub (DKK) arrangerer fra fredag 21. til søndag 23. juni årets-indtil videre-største hundemesse i det jyske i Vejen Idrætscenter.

Festen åbner fredag kl. 9, hvor 2.832 skal i aktion i løbet af dagen. Lørdag 22. og søndag 23. juni vil ikke færre end 6.209 hunde deltage i forskellige aktiviteter og konkurrencer.

Messen er for alle hundeinteresserede, og det ventes at flere end 15.000 deltagere kigger forbi idrætscentret i løbet af weekenden. Der vil være masser af aktiviteter, shows og konkurrencer.

Hovedtrækplastret er den store, tredages udendørs hundeudstilling, som lørdag og søndag suppleres af konkurrencer med landets dygtigste lydighedshunde.

Desuden kan man se unge "juniorhandlere", der konkurrerer om at blive udstillingernes bedste i konkurrencer, hvor samarbejdet mellem hund og fører er i fokus.

Mød eksperterne

I Vejen er ikke færre end 254 af DKK´s hunderacer repræsenteret, og både opdrættere, udstillere og folk fra DKK og udstillere er klar til at svare på alle hunderelaterede spørgsmål.

Uanset om du er på udkig efter en selskabshund, en servicehund, en jagthund, en brugshund, en slædehund eller en familiehund-eller måske noget helt syvende.

Både udstillere og opdrættere er racens ambassadører, og de vil blandt andet kunne svare på, om den race, du har forelsket dig i, kan passes ind i dit liv og til dine behov.

Og - ikke mindst - om du kan tilbyde hunden det liv, den har brug for set ud fra dens medfødte instinkter, mentalitet, fysik og behov.

På messen kan du blive klogere på, om livet som hundeejer er noget for dig og din familie, møde en masse hunde-både voksne og hvalpe - af forskellige racer og møde eksperter, der kan hjælpe dig med at træffe det rigtige hundevalg.

Vovser til topmøde i Vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce