Virksomheder kan sætte deres præg på ny vækststrategi

Direktøren i UdviklingVejen, Ulrik Kragh, håber, at mange af de lokale virksomheder rundt i Vejen Kommune igen denne gang vil give deres ideer til den nye vækststrategi. Foto: Chresten Bergh

Virksomheder kan sætte deres præg på ny vækststrategi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I næste uge sætter UdviklingVejen og Vejen Kommune gang i arbejdet med en ny femårsplan, der skal sikre vækst.

Vejen Kommune: Udløbsdatoen for den nuværende vækststrategi, som Vejen Kommune og UdviklingVejen har haft som pejlemærke gennem de sidste fem år, begynder at nærme sig.

Tre hovedpunkter har sat overskrifterne i den nuværende vækststrategi:

  1. Der skal være 20.000 arbejdspladser i Vejen Kommune i 2020.
  2. Indbyggertallet skal have passeret de 44.000 indbyggere i 2020.
  3. Vejen Kommune skal ligge i top ti i de årlige klimamålinger, som henholdsvis Dansk Industri og Dansk Byggeri gennemfører.

Vedrørende punkterne 1 og 2 er det meget, meget tæt på, at fluebenet kan sættes.

I næste uger lyder startskuddet til et kick off-arrangement, hvor der sættes gang i forberedelserne til en ny vækststrategi, der skal gælde frem til 2025.

Direktør i UdviklingVejen, Ulrik Kragh, håber, at erhvervsvirksomhederne igen denne gang vil tage del i arbejdet, akkurat som det var tilfældet, da den nuværende strategi blev til.

- Efter kick-off mødet bliver der nogle arbejdsgrupper, som vil fokusere på forskellige emner. Her håber vi på ideer og indspark, som kan bruges, så vi kan få den endelige strategi udarbejdet. Det vil tage nogle måneder, og noget af resultaterne håber vi at kunne orientere om ved nytårskuren i begyndelsen af det nye år, fortæller Ulrik Kragh.

Kick off-mødet
UdviklingVejen og Vejen Kommune afvikler kick off-mødet tirsdag den 27. august fra klokken 13 til 19 hos Lindab A/S i Jels.Der er tilmelding til mødet, og sidste frist er fredag den 23. august klokken 16.00. Det kan ske til UdviklingVejen på telefon 73 84 85 00 eller på mail: reception@udviklingvejen.dk

Klar i foråret 2020

Den endelige strategi ligger formentlig klar omkring UdviklingVejens årsmøde i foråret 2020.

På næste uges kick off-møde, som holdes hos Lindab A/S i Jels, bliver der inspiration til, hvilke udfordringer, virksomhederne forventes at møde de kommende år.

Der bliver mulighed for at blive involveret og komme med indspil, så det sikres, at mål og indsats rammer behovet for virksomhederne i Vejen Kommune.

Ved mødet bliver der et oplæg ved Steffen Korsgaard, professor ved SDU med overskriften: Hvordan udvikler verden sig - hvad skal vi satse på fremover?

Administrerende direktør i KE Fibertec A/S, Carsten Jespersen, vil give sit bud på, hvad skal der til for, at vi m kommune og erhvervsforening kommer op i næste liga?

Desuden bliver der et debatoplæg til Vækststrategi 2025 ved Mette Brøndum CEO, Lindab A/S.

Herefter bliver der forskellige workshops, hvor deltagerne kan vælge mellem: Iværksættere, produktionsvirksomheder, servicevirksomheder, håndværk og byggeri samt transport, lager og logistik.

Næste runde med workshops handler om cirkulær økonomi/bæredygtighed, dele-økonomi/oplevelsesøkonomi, teknologi/digitalisering/automatisering/e-handel, uddannelse/kvalificeret arbejdskraft/digital generation samt image/branding.

Direktør Ulrik Kragh vil i øvrigt gennemgå en evaluering af den nuværende vækststrategi.

Virksomheder kan sætte deres præg på ny vækststrategi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce