UdviklingVejens formand ærgrer sig over Skovgårdsvej

Formanden for bestyrelsen i UdviklingVejen, Ole Stubbe, ærgrer sig over ekspropriationssagen på Skovgårdsvej. Foto: Orla Lund

UdviklingVejens formand ærgrer sig over Skovgårdsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både Askov som by og erhvervslivet generes af den verserende sag om Skovgårdsvej. Til gengæld glæder UdviklingVejen sig over vækst i turismen.

Vejen Kommune: Den landskendte sag omkring den ulovlige ekspropriation af Skovgårdsvej undgik ikke at blive berørt på årsmødet i UdviklingVejen.

Det var formanden for bestyrelsen, Ole Stubbe, som lod den spærrede vej bliver en del af den beretning, som han aflagde på årsmødet:

- Det er ærgerligt, at sagen ikke kan blive afgjort af jurister, lodsejer og myndighederne. I stedet har vi nu en spærret vej. Det er en trist sag, for lige nu er Askov by taget som et slags gidsel trafikalt. Det er synd, at børnene cykler rundt i en by, hvor der er meget mere trafik. Desuden er også erhvervslivet ramt af sagen, lød det fra Ole Stubbe.

Mens formanden godt kunne have været sagen omkring Skovgårdsvej foruden, så var der andre ting, som glædede Ole Stubbe. Omkring vækststrategien, som er ved at udløbe, er der sat et positivt flueben ud fra målet om at passere de 20.000 arbejdspladsen.

Kontingentet steg
De ændringer, der er vedtaget vedrørende erhvervsfremmeservicen, har betydet, at Vejen Kommune ikke længere betaler fire millioner kroner for deres ydelser hos udviklingVejen - men i stedet knap 3,5 millioner kroner.På årsmødet blev det besluttet at kontingentstigning fra medlemmerne, som vil give en øget indtægt til UdviklingVejen på 250.000 kroner.

Kontingentstigningen blev vedtaget uden bemærkninger.

Vækst i arbejdspladser

20.079 arbejdspladser er tallet opgjort til. Det er en fremgang fra 18.414, da strategien blev vedtaget for en årrække siden. De 15.630 arbejdspladser er i den private sektor, og det er en vækst fra 13.824 kroner.

- Mens vi er i mål med væksten i antallet af arbejdspladser, så må vi erkende, det -ikke helt er lykkedes for os at nå forbi de 44.000 indbyggere, som vi har om målsætning. Tallet er lige nu 42.900, og vi har derfor udarbejdet et tilflytter-materiale, som virksomhederne kan udlevere, eksempelvis når der ansættes nye medarbejdere, lød det fra Ole Stubbe.

Direktøren for UdviklingVejen kunne konstatere, at det går ret godt på turistområdet. Der er fremgang i beskæftigelsen på området. Fremgangen på turismeområdet understreges eksempelvis af omsætningen vedrørende hyttebyen i Hovborg, hvor der har været en vækst fra 593.000 til 779.000.

- Vi kan samtidig se, at vi har flere brugere på vores Facebookside, og antallet af klik på VisitVejen-siden er steget betydeligt fra 55.700 til 99.747, konstaterede Ulrik Kragh.

UdviklingVejens formand ærgrer sig over Skovgårdsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce