Ud i det blå

Ud over Frøsløbet bliver der også andre måder at få sig rørt på ved Rødding Festen. I forbindelse med programmet bliver der både en gåtur samt en cykeltur.

Ud i det blå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der bliver både mulighed for en gå- og en cykeltur på to forskellige dage ved årets byfest i Rødding.

Rødding: Der er bliver et par indslag indslag ved Rødding Festen i år.

Programmet kommer til at indeholde både en fælles cykeltur og en fælles gåtur, hvor alle følges ad på turene. Den fælles cykeltur er på godt 20 kilometer, som foregår på grus- og markveje samt asfalt underlag.

Alle kan være med, da der cykles med en fast rutefører og farten vil ligge mellem 10 til 15 km i timen. Der er indlagt en pause omkring Hygum, og turen går fra den Røde Lade og ad den historiske banesti til Brændstrup - herfra mod Fæsted og med skolestien til Sdr. Hygum.

Retur mod Rødding cykles der via Hundebøl og Røddinggård, og turleder er Thue Uhre Lauridsen, som også er guide på turene langs Kongeåen, der afvikles i sommerferien. Cykelturen foregår torsdag den 30. maj klokken 10 fra den Røde Lade.

Gåturen afvikles lørdag den 1. juni klokken 10 fra Torvet ved Frøs, og afgang er lige efter fælles morgenbord.

Turen foregår primært på Rødding Rundt-ruten, som er knap fire kilometer i Rødding by, hvor man blandt andet går forbi højskolen, Rødding Skole, det store træ ved ABC, Aktivitetshuset og forbi bækken der, kirkegården på Gramvej og til Rødding Centret.

Alle kan være med, da fælles-gåturen afvikles i jævntempo.

Ud i det blå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce