Tulle med op i pedalerne

Når valget er ovre, finder partiformand for Dansk Folkeparti Kristian Thulesen Dahl cykeltøjet frem til fordel for Broen. Foto: Jens Wognsen

Tulle med op i pedalerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Broen slutter første etape i Vejen den 8. juni. Kendte ansigter cykler for udsatte børn.

VEJEN: "BROEN Danmark Rundt" er et velgørenhedscykelløb, hvor en række engagerede mennesker fra erhvervsliv, politik og foreninger har valgt at bruge noget af deres tid til at sætte fokus på BROEN´s indsats for udsatte børns fritidsaktiviteter.

I år cykler holdet med start i Silkeborg lørdag den 8. juni og mål i Allinge onsdag den 12. juni. Første etape ender i Vejen pinselørdag den 8. juni ca. kl. 15.45.

BROEN Vejen tager i mod rytterne ved Vejen idrætscenter

Borgmester Egon Fræhr byder cykelrytterne velkommen til Vejen. Vi får også besøg af Troels Ravn (MF) og Bodil Staal fra Socialdemokratiet samt Anni Mathiesen fra Venstre (MF)

Brørup lurblæsere spiller et par numre. Ryttere fra projekt BIKE 2019 - Vejen til toppen vil følge rytterne i sikkert i mål de sidste 2 km.

Blandt deltagerne er de politiske ledere Kristian Thulesen-Dahl (DF) og Morten Østergaard (R). Derudover gruppeformand i SF, Jacob Mark, og formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, samt flere byrådspolitikere og erhvervsfolk fra hele landet.

Tulle med på cykeltur
Initiativtagere til BROEN Danmark Rundt er erhvervsmanden Flemming Bøgely og politikeren Kristian Thulesen Dahl. Begge har lagt en stor frivillig indsats i at udvikle og virkeliggøre løbet. BROEN Danmark Rundt blev kørt første gang i 2017 og igen i 2018. I alt har løbet samlet ca. 750.000 kroner ind til BROENs indsats i lokalforeningerne. Det har gjort det muligt at hjælpe ca. 5.000 udsatte børn i 2018 til en aktiv fritid og aktiviteter i skoleferierne.

Broen DK rundt

Deltagerne i cykelløbet støttes af sponsorer for at samle penge ind til at hjælpe udsatte børn og unge til at kunne gå til aktiviteter i fritiden. Samtidig er de med til at skabe opmærksomhed om udsatte børns mulighed for at have en aktiv fritid på lige fod med andre børn i positive fællesskaber med voksne rollemodeller. På ruten besøges en række af BROENs lokalforeninger.

Deltagerne dækker selv deres udgifter i forbindelse med turen, og de indsamlede midler fra sponsorer går til BROENs indsats for socialt udsatte børn og unges fritid gennem lokalforeningerne af BROEN. For at sikre cykelholdets tur på kryds og tværs af Danmark er der en motorcykel i front og to servicevogne efter holdet.

Tulle med op i pedalerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce