Spirituskørsel får alvorlige følger


Spirituskørsel får alvorlige følger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BRAMMING: Det får følger, at byrådsmedlem Tommi Larsen, Folkelisten, for godt 14 dage siden blev taget for spirituskørsel. Promillen var ifølge de første oplysninger mellem 1,5 og 2,0, og dermed så høj, at valgbarhedsnævnet ifølge gældende praksis vil kende ham uværdig til at sidde i byrådet. Men Tommi Larsen har ikke i sinde at vente på en sådan afgørelse. Han har besluttet sig for at forlade byrådet nu af helbredsmæssige grunde.

- Jeg går den 1. september, hvor det ellers var aftalt med førstesuppleanten Jørn Andersen, Hunderup, at skifte midt i valgperioden, altså den 1. januar 2004, siger Tommi Larsen.

Han erkender blankt, at han har båret sig tåbeligt af.

- Det er specielt dumt i forhold til Folkelisten og til den nyetablerede politiske flertalsgruppe i Bramming Byråd, siger Tommi Larsen.

Han understreger, at han ikke har fået den skriftlige besked fra politiet om promillen, men en foreløbig mundtlig orientering.

- Der er desværre ingen tvivl om, at promillen er over 1,5, siger Tommi Larsen.

Han blev taget af politiet sent en aften ved Gørding, efter at han pludselig havde besluttet sig til at besøge kæresten i Haderslev.

Den 58-årige lektor har informeret Bramming Kommune og dermed byrådet om situationen, som i aftes blev drøftet i Folkelisten. Den blev startet af en gruppe mennesker fra venstrefløjen i 1981 tids nok til, at listen blev repræsenteret i Bramming Byråd fra den 1. januar 1982 af netop Tommi Larsen. De efterfølgende valgperioder havde listen to byrådsmedlemmer, men fra 1998 tre byrådsmedlemmer, indtil John Pedersen forlod Folkelisten. Netop det, at det seneste valg reducerede listens mandattal fra tre til et, fik Tommi Larsen til at overveje at gå straks. Aftalen blev i stedet et skifte i løbet af valgperioden. Det skifte er nu blevet fremskyndet.

Spirituskørsel får alvorlige følger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce