Politiet fangede to butikstyve - én stak af

Bedst som man måske troede, at butikstyvene var over alle bjerge, havde den lokale landbetjent, Peder Stefansen, to timer senere tilfældigvis stoppet en bil, hvori de to butikstyve befandt sig. Arkivfoto

Politiet fangede to butikstyve - én stak af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet har anholdt en 18-årig mand fra lokalområdet, som er sigtet for butikstyveri i SuperBrugsen i Jels og for brugstyveri af en personbil.

Jels: Torsdag klokken 12.07 blev der begået et butikstyveri i SuperBrugsen i Jels. Her lykkedes de to mænd at stjæle forskellige butiksvarer som: oksemørbrad, spiritus, kakao og sprinklervæske. Tyvene kørte bort fra gerningsstedet i en bil og forsvandt. En af politiets patruljer var dog hurtigt fremme og fik gennemset optagelserne fra SuperBrugsens videoovervågningsanlæg.

Bedst som man måske troede, at butikstyvene var over alle bjerge, havde den lokale landbetjent, Peder Stefansen, to timer senere tilfældigvis stoppet en bil, som var blevet meldt stjålet i Kolding natten mellem den 25. og 26. januar.

I bilen befandt sig to mænd, som blev anholdt. Det lykkedes imidlertid den ene at slippe fri og tage flugten. Derfor var det den anholdte, som blev sigtet for at have brugsstjålet bilen. Men samtidig blev de to mænd genkendt som butikstyvene i SuperBrugsen i Jels, og det udløste så også en sigtelse for butikstyveri.

Vi ved, hvem han er, så det er bare et spørgsmål om tid, før vi får vedkommende anholdt på ny.
Kristian Harbo Sørensen, politikommissær, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Et spørgsmål om tid

I forbindelse med anholdelsen blev tyvenes bil ransaget, hvilket resulterede i endnu flere sigtelser. I bilen blev der fundet en dolk, et hardball-gevær, en haglpatron, en peberspray og ulovlige kanonslag. Og i bilens bagagerum fandt politiet ikke færre end 23 løse peberspray.

- Den anholdte er en 18-årig mand fra lokalområdet. Men vi har også identificeret, den anden. Vi ved, hvem han er, så det er bare et spørgsmål om tid, før vi får vedkommende anholdt på ny, siger politikommissær Kristian Harbo Sørensen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet fangede to butikstyve - én stak af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce