Politiet anholder en bande af tricktyve

Onsdag den 10. juli lykkedes det de tre tricktyve at stjæle kontanter for et ukendt beløb i SuperBrugsen på Søvej i Jels. Foto: Jan Mortensen

Politiet anholder en bande af tricktyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mænd og en kvinde er blevet anholdt, sigtet for gentagne "kassedyk" i flere supermarkeder - blandt andre steder i SuperBrugsen i Jels.

Jels: En af politiets patruljer gjorde en god fangst onsdag aften klokken 21.18, da den stoppede en personbil på den sønderjyske motorvej, E45.

Bilen var på vej i nordlig retning, da politiet bragte den til standsning. Da føreren af bilen syntes at være påvirket, kom narkometeret i brug, og vedkommende blev efterfølgende bragt til et hospital for at få taget en blodprøve. Nu er han blevet sigtet for narkokørsel.

At det var en god fangst, gik hurtigt op for betjentene, da der i bilen også befandt sig to passagerer, som sammen med føreren kan være den bande af tricktyve - to mænd og en kvinde, som på det seneste har slået til mod flere supermarkeder i Syd- og Sønderjylland. Derfor blev de alle tre anholdt på stedet.

Banden har benyttet sig af den samme fremgangsmåde ved først på aftenen at opsøge butikkerne og at distrahere kasseassistenten så meget, at tricktyvene har kunnet foretage, hvad politiet beskriver som "et kassedyk" - at liste sig til at tage af kassen.

Fakta
Den formodede bande af tricktyve - to mænd og en kvinde har ifølge politiet foretaget såkaldte kassedyk blandt andre steder10. juli klokken 18.40 i SuperBrugsen i Jels.

13. juli klokken 18.26 i et supermarked i Haderslev.

14. juli klokken 19.14 i et supermarked i Starup.

Et ukendt beløb

Det skete for eksempel onsdag den 10. juli i SuperBrugsen på Søvej i Jels. Her lykkedes det tricktyvene at stjæle kontanter for et ukendt beløb.

Politiet har allerede orienteret SuperBrugsens uddeler i Jels om sigtelserne mod de tre anholdte personer.

Syd- og Sønderjyllands politi oplyser, at de tre anholdte vil blive fremstillet i et grundlovsforhør torsdag, sigtet ikke bare for forholdet i Jels, men også for tilsvarende forhold rundt omkring i Syd- og Sønderjylland. Banden har ifølge politiet også gennemført kassedyk i supermarkeder i henholdsvis Haderslev og Starup.

De anholdte og sigtede er: en 29-årig kvinde uden fast bopæl, en 51-årig mand fra Frederiksberg og føreren bilen, der er en 45-årig mand fra København, som foruden sigtelsen for narkokørsel er blevet sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Torsdag blev de tre anholdte og sigtede i sagen fremstillet i et grundlovsforhør. Her valgte dommeren, at de alle skulle varetægtsfængsles i fire uger.

Politiet anholder en bande af tricktyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce