Øster Lindet vil bygge et springcenter

Det nye springcenter i Øster Lindet vil alt i alt komme til at koste cirka 5,4 millioner kroner. Illustration: Arkitekten & Ingeniøren

Øster Lindet vil bygge et springcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalget for sundhed, kultur og fritid fik på tirsdagens udvalgsmøde præsenteret Øster Lindets projekt til udvidelse af Landsbyhuset med et springcenter.

Øster Lindet: Cirka 5,4 millioner kroner. Så meget vil det koste, hvis en arbejdsgruppe, der arbejder med at etablere et springcenter i Øster Lindet, får alle sine ønsker opfyldt.

Tirsdag fik arbejdsgruppen mulighed for at præsentere det store projekt for politikerne i kommunens udvalg for sundhed, kultur og fritid, for hvis springcenteret skal blive en realitet, så kræver det, at kommunen økonomisk bidrager med cirka halvdelen af beløbet.

- Vi er nødt til at have kommunen med på det. Vi ved godt, at det er et pænt stort beløb, og at nogen tænker: Er de da blevet fuldstændig vanvittige derude. Men det er jo ikke bare noget, vi har tænkt på siden sidste måned, det har været undervejs i flere år. Det er et ambitiøst, men realistisk projekt, siger Bettina Jørgensen, der er medlem af Øster Lindet Idrætsforenings gymnastikudvalg og medlem af arbejdsgruppen bag det nye springcenter.

Det nye springcenter bliver bygget til det eksisterende landsbyhus. Illustration: Arkitekten & Ingeniøren
Det nye springcenter bliver bygget til det eksisterende landsbyhus. Illustration: Arkitekten & Ingeniøren

Hun krydser naturligvis fingre for, at kommunens politikere vil se velvilligt på projektet.

- Vi håber, at de er med på det, når vi også selv bidrager, siger Bettina Jørgensen og tilføjer, at sognets foreninger bidrager med 25 procent af beløbet, mens der blandt andet også skal søges støtte hos fonde.

Derudover vil byggeriet af det nye springcenter, der skal bygges i umiddelbar forlængelse af Landsbyhuset, også blive båret af masser af frivillig arbejdskraft, ligesom det var tilfældet, da man i sin tid byggede Landsbyhuset.

- Alle de ting, vi selv kan og må lave, det laver vi. Alt det vi ikke kan, er der andre, der skal gøre for os, siger Bettina Jørgensen.

Det eksisterende landsbyhus er på 825 kvadratmeter, og udvidelsen vil blive på cirka 410 kvadratmeter.

Gennemarbejdet projekt

Jørgen Thøgersen, der er formand for Udvalget for sundhed, kultur og fritid, er meget positiv omkring det arbejde, der bliver gjort i Øster Lindet.

- Det er et rigtig spændende projekt. De gør det godt derude med alle de aktiviteter, der er. Det er imponerende, hvad de har gang i, siger Jørgen Thøgersen, der ligesom sine udvalgskolleger roser projektet.

- Det er et rigtig gennemarbejdet og seriøst projekt, siger Jørgen Thøgersen, der dog ikke på nuværende tidspunkt kan sige, om kommunen økonomisk kan støtte projektet.

- Vi ved, at vi står overfor en budgetlægning, hvor vi ikke vælter i penge, men det kommer med som anlægsønske til budgettet, siger Jørgen Thøgersen.

På sit næste møde skal udvalgets medlemmer diskutere, hvilke anlægsønsker, der skal prioriteres i forbindelse med budgetforhandlingerne for 2020.

Men hvis springcenteret i Øster Lindet kommer med på næste års budget, så er man klar til at gå i gang i Øster Lindet.

- Vi kunne sådan set gå i gang i morgen. Men realistisk set - hvis det kommer med på næste års budget, så kan vi gå i gang med at bygge til foråret, så det kan stå klar til sæson 2020, der begynder i september, siger Bettina Jørgensen.

Øster Lindet vil bygge et springcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce