Ny mand ved roret i GM Rejser


Ny mand ved roret i GM Rejser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GESTEN: Det er efterhånden ti år siden, at Gurli Mogensen etablerede rejsebureauet GM Rejser, men nu vil hun trappe ned og ikke mindst slippe for det administrative arbejde i selskabet, som har transporteret tusindvis af ferierejsende af sted i bus til forskellige europæiske destinationer.

GM Rejser er nu solgt til Erik Aalbæk Pedersen, som langt fra er ukendt med rejsebranchen. Han har mange års erfaring i branchen både som guide, chauffør og destinationschef. Ud over GM Rejser har han købt navnet Panter Rejser, som har været ganske kendt, når det drejer sig om busrejser.

Grupperejser

</b>
- For mig har det været vigtigt at overtage et selskab, hvor der har været en tæt kontakt mellem de rejsende og firmaet. Jeg ved, at Gurli Mogensen har opbygget en virksomhed med en betydelig tillid mellem gæster og firmaet. Det er én af styrkerne ved et lille selskab, at der er overensstemmelser mellem det gæsterne forventer, og det som de enkelte rejser indeholder, fortæller Erik Aalbæk Pedersen, der bor i Vejle.

Med i det hele

</b>
Det er ikke mindst grupperejserne, som GM Rejser og Panter Rejser vil satse på. Firmaet stiller sig til gerne til rådighed ude på orienteringsmøder i foreninger og klubber, og på den måde kan de enkelte rejser skræddersys, når det gælder udflugter og andre aktiviteter på turene ned i Europa. Firmaets målgruppe er særligt det såkaldte modne publikum.

- Jeg glæder mig til den nye udfordring, og jeg glæder mig ikke mindst til, at man er med i det hele. Lige fra planlægningen af rejserne og kontakten til kunderne. Jeg ved fra mange år ude i marken, hvad det er, som kan lade sig gøre, og hvad der ikke er muligt. Det har sine klare fordele, når det gælder kundernes forventningerne til rejserne. Samtidig vil vi fortsat lægge vægt på kvalitet og service til en pris, som er konkurrencedygtig, tilføjer den nye indehaver.

Selv om Gurli Mogensen nu har afhændet det firma, som hun selv etablerede for en halv snes år siden, så betyder det ikke, at hun fuldstændig vil slippe rejsebranchen.

Foreløbig har GM Rejser og Panter Rejser hver sit telefonnummer, og Gurli Mogensen vil også tage nogle ture til destinationerne som chauffør og rejseleder.

Ny mand ved roret i GM Rejser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce