Minister på idejagt i Holsted

Skoleleder Lene Korsgaard forklarede minister for offentlig innovation Sophie Løhde og folketingsmedlem Anni Matthiesen om Højmarkskolens nye udelokaler. Foto: Steen Rasmussen

Minister på idejagt i Holsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sophie Løhde besøgte i går Højmarkskolen og kommunens storkøkken.

HOLSTED: Minister for offentlig innovation Sophie Løhde og folketingsmedlem Anni Matthiesen besøgte fredag morgen Højmarkskolen og kommunens storkøkken i Holsted for at få gode ideer til, hvordan undervisning og madservice måske kan gøres en tak bedre.

Skoleleder Lene Korsgaard viste rundt i skolens nye udelokaler, som åbner for en anderledes undervisningsform og som i høj grad involverer elevernes praktiske færdigheder og naturen.

Delegationen, der desuden talte borgmester Egon Fræhr, kommunaldirektør Ole Slot og afdelingschef Regin Holm Nielsen drøftede desuden folkeskolens deltagelse i arbejdet med at løfte de fagligt svage elever.

 Højmarkskolen indgår i arbejdet med at reducere andelen af elever, der får under karakteren 4 i dansk og matematik og dermed få en præmie fra puljen på 500 mio. kr.

Vi står i en situation, hvor arbejdsmarkedets parter efterspørger flere unge med praktiske færdigheder. Derfor skal vi naturligvis lytte og sørge for, at vores uddannelsessystem i højere grad understøtter dette behov, siger Venstres børne- og undervisningsordfører, Anni Matthiesen.

Efter besøget på skolen kørte ministeren de få hundrede meter til Madservice Vejen, hvor leder Gitte Larsen fortalte om "Det gode måltid" og samarbejdet på tværs af fagområder.

Vejen Kommune benyttede lejligheden til at orientere om aktuelle planer om samling af administrationen og fremtidig anvendelse af områdekontoret.

Minister på idejagt i Holsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce