Markant forretningsfører siger farvel til Askov

Forretningsfører på Askov Højskole og Efterskole, 56-årige Bjarne Bundsgaard Nielsen, skifter til et konsulentjob i Efterskoleforeningen. Privatfoto

Markant forretningsfører siger farvel til Askov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forretningsfører på Askov Højskole og Efterskole, Bjarne Bundsgaard Nielsen, skal fra den 1. juni være konsulent i Efterskoleforeningen i København.

Askov: En af de markante medarbejdere på Askov Højskole og Efterskole, forretningsfører Bjarne Bundsgaard Nielsen, skifter job med virkning fra 1. juni.

Bjarne Bundsgaard Nielsen har udover sit job som forretningsfører også tidligere været efterskoleforstander og i perioder også konstitueret forstander for højskolen. Nu er han blevet ansat som konsulent i Efterskoleforeningen.

- Konsulentjobbet i efterskoleforeningen er en ny og spændende udfordring for mig, hvor jeg får mulighed for at bruge mine kompetencer og viden om efterskoler, administration, ledelse og bestyrelsesarbejde på en ny og spændende måde, der er til gavn for hele efterskoleverdenen, lyder det fra Bjarne Bundsgaard i en pressemeddelelse.

Bjarne Bundsgaard Nielsen
Bjarne Bundsgaard Nielsen er 56 år. Han er læreruddannet og har en HD i ledelse og organisation.Han bor privat i Askov.

Bjarne Bundsgaard Nielsen var forstander på Askov Efterskole fra 2002-2009, forretningsfører på Askov Højskole og Efterskole fra 2009 til den 31. maj 2018.

Opgaverne i efterskoleforeningen bliver blandt andet Rådgivning og vejledning indenfor skoledrift og ledelse, samt udvikling af kursus- og uddannelsesaktiviteter for bestyrelser og ledelser på landets efterskoler.

Farvel med vemod

56-årige Bjarne Bundsgaard Nielsen begyndte på Askov Højskole og Efterskole i 2002, da han blev ansat som forstander på Askov Efterskole. Det fortsatte han med indtil 2009, hvor han overgik til forretningsfører for både Askov Højskole og Efterskole. Det job har han bestredet indtil i dag, hvor det altså snart er slut.

- Det er med vemod og lidt blandede følelser, at jeg forlader Askov Højskole og Efterskole. Jeg har jo været her så længe og har arbejdet sammen med dygtige og engagerede medarbejdere. Heldigvis forlader jeg en skole i god udvikling og med en god økonomi, så det hjælper på det, fastslår Bjarne Bundsgaard, der bliver boende i huset i Askov, selvom Efterskoleforeningen har adresse i København.

- Der bliver da noget rejsen frem og tilbage. Men Efterskoleforeningen ligger tæt ved hovedbanegården, og så er der meget hjemmearbejde i konsulentstillingen, som jeg kan klare hjemme fra Askov, tilføjer han.

Takker for indsats

Askov Højskole og Efterskole fik meddelelsen om Bjarne Bundsgaards farvel tirsdag. Og det var med beklagelse, men også taknemmelighed.

- Bjarne har nu i 16 år været en bærende kraft i udviklingen af Askov Højskole og efterskole. Ikke alene ledede han hele opbygningen af efterskolen, og han har stor ære for, at den har udviklet sig til et attraktivt og fagligt stærkt miljø for unge i dag. Men han har også i perioder fint varetaget rollen som konstitueret leder af højskolen og har i den grad bidraget til udviklingen af dens brede og spændende udbud af kurser. Et helt særligt bidrag har været i forbindelse med fornyelsen af bygningerne, hvor Bjarne har været en samlende og koordinerende skikkelse, som vi skylder stor taknemmelighed. Det er en glæde, at Bjarne fortsat vil arbejde for de frie skolers sag - nu som konsulent i Efterskoleforeningen. Vi håber at kunne fortsætte et tæt og frugtbart samspil med i hans nye rolle, og ønsker ham god vind i sejlene fremover, siger formand for styrelsen for Askov Højskole og Efterskole, Erik Nellemann.

Beklager man tabet i Askov, er der til gengæld stor glæde og forventning i Efterskoleforeningen.

- Det er en fornøjelse at kunne byde Bjarne velkommen i teamet på Vartov. Vi er overbeviste om, at vores skoler vil få stor glæde af Bjarnes store erfaring og indsigt i skoleformer", lyder det fra vicedirektør i Efterskoleforeningen, Anette Ingemansen.

Bjarne Bundsgaard Nielsen har sidste arbejdsdag på Askov Højskole den 31. maj.

Markant forretningsfører siger farvel til Askov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce