Lene åbner butik og webshop

Lene Nielsen har indrettet en butik med et lille udvalg af de produkter, som hun sælger fra sin butik og webshop ByDuholm. Foto: Dorthe Andresen

Lene åbner butik og webshop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

43-årige Lene Nielsen har åbnet butikken og webshoppen ByDuholm på Industriparken 3 i Skodborg. I begyndelsen vil det mest være unika-brugskunst, hun vil sælge.

Skodborg: Det kan roligt kaldes et familieprojekt - Lene Nielsens butik og webshop ByDuholm, som hun har åbnet på Industriparken 3.

For det er husbonden Søren, der har været i gang med både at flytte et fyr, en skorsten, sætte nye lofter op og brække en væg ned, mens døtrene blandt meget andet har hjulpet med at lave logo, visitkort og med at pakke varer ud.

På adressen driver Lene og Søren Nielsen i forvejen virksomheden SAC Center, der servicerer og handler med landmænd. Og så fik Lene Nielsen ideen til også at have en butik, der handler med forskellig unika-brugskunst.

- Jeg synes, jeg havde tiden til det, og jeg havde lyst til at lave noget mere. Jeg går jo alligevel og pakker ud og pakker ind til landmændene, så kan jeg da også gøre det til hr. og fru Danmark, smiler Lene Nielsen, der i første omgang havde etableret webshoppen på nettet.

- Mange kom her for at hente deres varer, og så synes jeg, at der godt kunne være et rum, så de kunne se mere af det, jeg har, siger Lene Nielsen.

Blå bog
Lene Nielsen er 43 år.Hun er gift med Søren - parret har netop holdt 20-års bryllupsdag.

Lene og Søren Nielsen driver sammen med to medarbejdere virksomheden SAC Center på Industriparken 3 i Skodborg, hvor Lene Nielsen nu har åbnet sin butik og webshop ByDuholm.

Lene Nielsen stammer fra Vojens, og hun har blandt andet boet i Bække og Vejen, inden familien i 2004 flyttede til den nuværende adresse i Skodborg.

Familien tæller derudover de tre døtre Kathrine på 20 år, Karoline på 17 år, Kirstine på 11 år og to søde schæfterhunde.
Butikken ligger på adressen, hvor familien Nielsen bor privat og hvorfra de driver firmaet SAC Center. Foto: Dorthe Andresen
Butikken ligger på adressen, hvor familien Nielsen bor privat og hvorfra de driver firmaet SAC Center. Foto: Dorthe Andresen

Stille og rolig opbygning

Til at begynde med vil det mest være brugskunst, som Lene Nielsen vil forhandle, men hun afviser ikke, at hun på et senere tidspunkt udvider sortimentspaletten.

- Nu skal det først stille og roligt bygges op. Og så må jeg se, hvad der ellers er efterspørgsel på, smiler Lene Nielsen, der i butikken også sælger plakater, som den ældste datter Kathrine har kreeret.

- Hun har lavet en Skodborg-plakat, en Jels-plakat og en plakat med Skodborg Frivillige Brandværn, og hun arbejder på at lave en plakat med Vojens, fortæller Lene Nielsen, der oprindeligt stammer fra Vojens, og familien sætter blandt andet kursen mod byen, når ishockeyholdet SønderjyskE spiller.

- Hele familien er vild med ishockey, kommer det fra Lene Nielsen, der ser frem til at komme endnu mere i gang med sin nye butik.

- Jeg glæder mig til at få spredt nyheden om butikken ud, siger Lene Nielsen.

Lene åbner butik og webshop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce