Læborg GU bliver en del af Superliga-samarbejde

Læborg kommer med sit medlemskab af Sydvestjysk Fodboldsamarbejde tættere på Superliga-atmosfæren i Esbjerg. Arkivfoto: hans Chr. Gabelgaard

Læborg GU bliver en del af Superliga-samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldklubben Læborg GU, som ligger nogle få kilometer nord for Vejen, er nyeste klub i fodboldsammenslutningen Sydvestjysk Fodbold Samarbejde. Klubben ser frem til værdifuld sparring med Esbjerg fB, lyder det.

Læborg: Fodboldspillerne fra Læborg kommer tættere på Superliga-atmosfæren. Læborg GU bliver en del af den succesfulde fodboldsammenslutning Sydvestjysk Fodbold Samarbejde med virkning fra den 1. juli.

Ungdomselitechef Niels Erik Søndergaard i EfB er glad for, at Læborg GU nu bliver en del SFS.

- Vi byder Læborg GU velkommen i Sydvestjysk Fodbold Samarbejde og glæder os til et langvarigt samarbejde, som vil komme begge parter til gavn. Vi er i forvejen stærkt repræsenteret blandt klubberne i Vejen Kommune, så for os er det helt naturligt, at Læborg også skal med, siger han og tilføjer:

- I den nuværende Superliga-trup har vi to spillere, der er opvokset i Vejen Kommune i form af offensivspiller Patrick Egelund fra Holsted og målmand Lasse Mikkelsen fra Brørup, og det kunne være en drøm for alle, hvis en af fremtidens Superliga-spillere kommer fra Læborg.

Efter en god snak med Niels Erik fik vi øjnene op for, at EfB kan tilbyde os rigtig meget især omkring gode råd til trænergerningen.
Christian Poulsen, formand for Læborg GU

Vigtig sparring

Formand i Læborg GU, Christian Poulsen, ser frem til samarbejdet, og peger på især sparringen omkring den daglige træning som et afgørende element.

- I bestyrelsen har vi i en længere periode drøftet, om det ikke ville være en god idé at blive en del af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde. Efter en god snak med Niels Erik fik vi øjnene op for, at EfB kan tilbyde os rigtig meget især omkring gode råd til trænergerningen. Det kan vi give videre til vores fodboldspillere, og i sidste ende er det værdifuld læring.

- Derudover får vi nogle bedre muligheder for at følge EfB's Superliga-hold på Blue Water Arena, og det er især stort for de yngste, som til træningerne løber rundt i de blåhvide-trøjer, siger han.

Læborg vil på søndag den 19. maj være repræsenteret på Blue Water Arena til kampen mod FC København, hvor holdet deltager i Regionens Dag sammen med de 56 andre klubber fra Sydvestjysk Fodbold Samarbejde. Samtidig vil ungdomsspillere fra klubben gå ind på banen sammen med EfB-spiller kort inden kampstart.

Læborg GU bliver en del af Superliga-samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce