Kommunal profit frem for ældres velfærd


Kommunal profit frem for ældres velfærd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En dag i juni ankom en delegation, bl.a. bestående af: Vejen kommune, herunder Borgmesteren og et lokalt byrådsmedlem samt boligselskabets repræsentant, med henblik på salg af Jels Krolf Klubs (JKK) rekreative baneareal. JKK var ikke informeret.

Hvor er almindelig pli blevet af?

Det lokale byrådsmedlem havde som fokusområde ved KV17, at arbejde for indbydende grønne områder, der opfordre til at blive brugt. Det grønne rekreative området ved JKK bruges meget - med adskillige spilledage og af jelsinge, der benytter området til hyggelige sammenkomster med krolfspil eller blot rekreativt.

Beliggenheden er centralt = nem at komme til som ældre og muligvis gangbesværet. Byrådsmedlemmet behøver ikke arbejde for grønne områder - vi har dem.

I følge Danmarks Statistik bor der forholdsmæssigt flere ældre (hvis antal er stigende) i de mindre byer/Jels frem for i en kommunes store byer.

Forudsætningen for at forblive i eget hjem, længst mulig, er et godt liv. Det skabes bl.a. gennem socialisering og fysisk aktivitet. Risikoen for demens nedsættes gennem Motion. Krolf er billigt, sjovt og ældrevenligt.

I JKK favner vi bredt, gennemsnitsalderen er høj og man er ung som 60 årig. Vi har rum til medlemmer med motoriske vanskeligheder eller begyndende demens. Til stor glæde for medlemmet og dennes pårørende.

Sundhedsaftalen for 2019 - 2023 har som fokusområde, at sætte borgeren først - dertil har kommunen givet tilsagn.

Ord er taknemlige, for tilsagnet tilsidesættes for ussel mammon.

Det er ikke den ældre/borgeren der er i fokus, når muligheden for at spille krolf fratages gennem salg af arealet.

Det er hul i hovedet eller bare kommunalt.

Kommunal profit frem for ældres velfærd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce