Julekoncert i Jels Kirke

Lørdag eftermiddag er der julekoncert i Jels Kirke. Privatfoto

Julekoncert i Jels Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jels: På lørdag den 8. december er der julekoncert i Jels Kirke med start klokken 16.

I år er det Jels Kirkes Voksenkor under ledelse af Ramunas Styra som medvirker sammen med Skole-Kirke-Koret under ledelse af Sabine Gaden.

Ramunas Styra stammer fra Litauen, hvor han har taget sin uddannelse som pianist og korleder. Han kom til Jels Sogn i 2013 og har siden været med til at give gudstjenesterne deres musikalske udtryk. Jels Kirkes Voksen består af en flok glade sangere, som fast mødes på en ugentlig basis for sammen at glæde sig over fællessangen. På trods af korets relativ korte levetid spænder repertoiret meget bredt, og det vil man også kunne konstatere den 8. december.

Sabine Gaden er uddannet folkeskolelærer og har siden 2015 været korleder for Skole-Kirkekoret sammen med Ramunas Styra.

Skole-Kirkekoret har hurtigt nået et meget højt niveau, og de vil helt sikkert være med til at berige årets julekoncert. Repertoiret for hele julekoncerten vil spænde vidt - lige fra det klassiske til det rytmiske.

Det hele krydres med et par fællessalmer, og så skulle grunden gerne være lagt til en god julestemning.

Billetter til koncerten kan købes i Super Brugsen eller hos Hans Erik Bertelsen, Golfvej 3. Han træffes på telefon nummer: 2488 5625 eller på e-mail: heb@jels.dk

Julekoncert i Jels Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce