Jørgensen og Sunesen bliver partnere

Poul Viktor Sunesen får en partner i firmaet, nemlig Claus Ludvig Jørgensen, der køber halvdelen af firmaet. Foto: Dorthe Andresen

Jørgensen og Sunesen bliver partnere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Poul Viktor Sunesen, indehaver af Tømrer & snedkerfirmaet Dahl Nielsen & Sunesen, sælger halvdelen af sit firma til Claus Ludvig Jørgensen, der i sin tid blev udlært i firmaet. Firmaet skifter på sigt navn til Tømrer & snedkerfirmaet Jørgensen & Sunesen.

Vejen: De kender hinanden særdeles godt, de to herrer, der i fremtiden skal tegne ledelsen hos Tømrer & Snedkerfirmaet Dahl Nielsen & Sunesen på Engvej i Vejen.

For 56-årige Poul Viktor Sunesen havde i nogle år været medejer af firmaet, da 46-årige Claus Ludvig Jørgensen samme sted tog sin uddannelse til tømrer.

Nu vender Claus Ludvig Jørgensen så tilbage til sin gamle læreplads for at dele firmaledelsen med Poul Viktor Sunesen.

- Claus køber halvdelen af firmaet, ligesom jeg gjorde, dengang Gunnar (Dahl Nielsen, red.) havde firmaet, fortæller Poul Viktor Sunesen, der ikke har planer om at træde tilbage, men bare gerne vil være på forkant med udviklingen.

- Jeg synes, jeg har set flere steder, at man er kommet for sent i gang med at tænke på et løbende generationsskifte, siger Poul Viktor Sunesen.

- Vi skulle gerne have en masse gavn af hinanden, supplerer Claus Ludvig Jørgensen.

Med Claus Jørgensens indtræden i firmaet,  bliver firmaets navn ændret til Tømrer & Snedkerfirmaet Jørgensen & Sunesen. Foto: Dorthe Andresen
Med Claus Jørgensens indtræden i firmaet, bliver firmaets navn ændret til Tømrer & Snedkerfirmaet Jørgensen & Sunesen. Foto: Dorthe Andresen

Drukner i papirarbejde

Noget af det, som Claus Ludvig Jørgensen skal hjælpe med, er blandt andet at holde styr på de store mængder papirarbejde, som kræves, stort set uanset hvor stort eller lille projekt, man skal i gang med.

- Vi drukner i papirarbejde. Det hele går op i at skulle udfylde papirer og lave dokumentation, siger Poul Viktor Sunesen, der ikke tøvede længe, da Claus Ludvig Jørgensen foreslog aftalen.

- Claus kom tit herud, hvis han skulle låne en eller anden maskine. Og så kom vi til at sidde og snakke, og han spørger, om jeg ikke mangler en hjælpende hånd, fortæller Poul Viktor Sunesen, der ligesom Claus Ludvig Jørgensen mener, at endnu en mand i ledelsen er positivt for firmaet.

- Firmaet skulle gerne blive styrket udadtil, men vi skal lige have tingene kørt ind, siger Claus Ludvig Jørgensen, der efter tømreruddannelsen uddannede sig til ingeniør. Han har blandt andet været ansat som ingeniør hos Jorton, og siden 2007 har han været ansat i afdelingen Bygningsservice & beredskab hos Vejen Kommune.

De to partnere fortæller, at det er planen at ændre det nuværende firmanavn, så det fremover kommer til at hedde Tømrer & snedkerfirmaet Jørgensen & Sunesen.

Jørgensen og Sunesen bliver partnere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce