Jels-firma kaprer tre store landsdækkende kunder

Det begyndte hjemme i privaten ved skrivebordet, da Michael Petersen i 1996 etablerede virksomheden Pro-Plan. I dag har firmaet hovedkontor på Ørstedvej i Jels - og tæller tæt på 50 medarbejdere. Pressefoto

Jels-firma kaprer tre store landsdækkende kunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er nærmest i fuldt firspring, at fotograffirmaet Pro-Plan A/S i Jels har bevæget sig ind i 2019. De nye kunder kræver ansættelse af seks-otte nye fotografer.

Jels: For it- og fotografvirksomheden Pro-Plan Interaktiv A/S er det med fuld damp på kedelerne, at der er taget hul på 2019.

Virksomheden, som blevet etableret af iværksætteren Michael Petersen tilbage i 1996, tæller nu tæt på et halvt hundrede ansatte, gik ud af 2018 med flere større ordrer.

Blækket er netop tørt på tre store og meget vigtige aftaler med landsdækkende aktører inden for hvert deres område. Det drejer sig om Domea.dk, der på landsplan administrerer knap 62.000 lejeboliger, udlejningsbureauet Sol og Strand, som står for udlejning af omkring 6.500 fritidshuse og ferieboliger samt netportalen håndværker.dk, som med cirka 27.000 håndværkere i deres database vil være danskernes foretrukne sted, når det gælder om at finde en dygtig og troværdig håndværker.

Pro-Plan Interaktiv A/S
Pro-Plan Interaktiv har siden 1996 serviceret og udarbejdet boligpræsentationer for ejendomsmæglere i Danmark, Letland og Polen til salgsopstillinger, boligudstillinger, avisannoncer og internettet.Over 400 ejendomsmæglere får deres plantegninger rentegnet hos firmaet. I takt med stigningen i efterspørgslen af professionel ejendomsfotografering er denne service kommet med i porteføljen.

Virksomheden designer og programmerer også hjemmeside og webløsninger, der ydes it-support, og endelig er der i underafdelingen Pro-media mulighed for filmoptagelser - blandt andet med droner.

Engagerede ansatte

Med udgangspunkt fra hovedkontoret i Jels servicerer Pro-Plan et stadig stigende antal kunder over hele landet. Det gør de med alle tænkelige slags produkter og services, der har med foto, film og visuel fremstilling af gøre, og som i høj grad er rettet mod ejendomsmæglere.

- Jeg er ikke bare glad men også superstolt. Vores nuværende kunder kender allerede vores høje kvalitet og stærke service. Det var også netop høj kvalitet, service og pålidelighed, vores nye partnere efterspurgte, og vi ved jo heldigvis, at det er noget, som vi med garanti kan levere, fortæller administrerende direktør Michael Petersen i en pressemeddelelse.

Ifølge direktøren skyldes virksomhedens succes og vækst et stærkt og engageret stab af medarbejdere med talentfulde fotografer og andre medarbejdere.

- De nye store aftaler var den bedst tænkelige julegave for os alle. Faktisk forventer vi at skulle ansatte yderligere seks-otte nye fotografer på landsplan. Og det er virkelig dejligt at kunne byde både dem og de nye kunder velkommen ombord hos et hold, hvor der er fuld fart på, tilføjer Michael Petersen.

Pro-Plan er to gange blevet udnævnt til Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen.

Jels-firma kaprer tre store landsdækkende kunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce