Højskole trækker igen politikere ud fra Slotsholmen

Paneldebatter og foredrag er nogle af ingredienserne i Folket & Magten, som igen i 2018 skal afvikles på Rødding Højskole. Arkivfoto: Christer Holte

Højskole trækker igen politikere ud fra Slotsholmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rødding Højskole er til marts endnu engang medarrangør af weekendkurset Folket & Magten, hvor flere ministre og en lang række politikere og meningsdannere deltager.

RØDDING: Højskolen i Rødding er sammen med magasinet Ræson endnu engang arrangør af weekendkurset Folket & Magten.

I weekenden 9.-10. marts går det løs, og endnu engang er det lykkedes arrangørerne at få en række ministre og politikere til at forlade magtens korridorer på Slotsholmen for at møde borgere fra hele landet på højskolen.

Ud over mange politikere medvirker der desuden en stribe meningsdannere. Arrangementet begynder fredag aften og slutter søndag eftermiddag efter en serie af foredrag, samtaler og debatter. Årets tema er simpelt og lyder denne gang: Tænk demokratiet om.

Ikke færre end tre ministre fra hvert deres parti har allerede bekræftet deres deltagelse. Det er justitsminister Søren Pape Poulsen (K), fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) og kultur- og kirkeminister Mette Bock fra Liberal Alliance.

På deltagerlisten er desuden forhenværende leder af Det radikale Venstre Marianne Jelved, politisk ordfører Christina Egelund, sociolog og folketingsmedlem Henrik Dahl, klima- og Europaordfører Rasmus Nordqvist og en række nye navne som eksempelvis USA-eksperten, der blev politiker, Mads Fuglede, og Venstrekvinden Anahita Malakians.

Politikerne får som altid selskab af andre gæster - bl.a. Ræsons grundlægger, Clement Kjersgaard, der holder foredrag lørdag aften. En række af weekendens begivenheder er åbne for offentligheden.

Magasinet Ræson
Ræson er et totalt uafhængigt magasin om dansk og international politik - skrevet af eksperter, journalister og politikere.På nettet siden 2002 og i 2007 lanceret som et trykt blad, der i dag udkommer fire gange om året.

Højskole trækker igen politikere ud fra Slotsholmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce