Frivillige står bag en støtteforening på Kærdalen

Knud Hedegaard, Ingelise Nielsen og Søren Thorø Nielsen foran indgangen til Kærdalen, hvor de flere gange om ugen giver en hånd med som frivillige. Foto: Martin Ravn

Frivillige står bag en støtteforening på Kærdalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En gruppe ældre frivillige har netop stiftet en støtteforening, der skal støtte Kærdalens sociale aktiviteter og tiltag til glæde for beboerne. Foreningen hedder Kærdalens Venner.

Vejen: Initiativtagerne for den netop oprettede støtteforening Kærdalens Venner har alle forladt arbejdsmarkedet. Fælles for dem er, at de gerne vil give noget tilbage til ældre, der er blevet afhængige af andre. Det gør de ved at være frivillige på Ældrecenter Kærdalen.

- Jeg er kommet her i de sidste otte år. Det giver simpelthen så meget glæde at se, hvor lidt der skal til for at gøre en beboer glad, siger Knud Hedegaard, der er bestyrelsessuppleant.

En stab af frivillige udfører et stort arbejde som hjælpere i en række aktiviteter og tiltag for beboerne på Kærdalen. Det er aktiviteter fordelt over ugens dage, hvor Kærdalens beboere og pårørende kan deltage.

- Det har været vigtig, at de frivillige var med på idéen om at stifte en forening og ikke mindst at aktivitetsmedarbejderne, ledelsen og de ansatte bakkede op om forslaget, siger Søren Thorø Nielsen, der er formand for Kærdalens Venner.

Kærdalens Venner
Bestyrelse:Søren Thorø Nielsen

Birthe Nicolajsen

Ingelise Nielsen

Erik Schmidt

Inge Lise Jensen

Suppleanter:

Grethe Skov

Knud Hedegaard - der kan kontaktes på 24669892 for tegning af medlemsskab.

Økonomisk støtte

Kærdalens Venner vil samle økonomiske midler via kontingenter, indtægter fra aktiviteter, sponsorater, tilskud fra fonde, offentlige tilskud og lignende. Midler der udelukkende skal komme beboerne til gode.

- Der er blandt andet et stort ønske om at få en teleslynge i caféen, hvor de mange arrangementer foregår, indskyder Ingelise Nielsen, der også er med i bestyrelsen.

Foreningen har fået en god opbakning fra frivillige, beboere og pårørende til beboerne på Kærdalen.

- Et medlemsskab koster 100 kroner og kan tegnes i caféen. Alle interesserede kan tegne et medlemsskab, og vi håber på opbakning fra både borgere og det lokale erhvervsliv. Har man i øvrigt lyst til at give en hånd med som frivillig, så er man mere end velkommen, opfordrer Søren Thorø Nielsen.

Foreningen har også et ønske om at få oprettet en hjemmeside, men på det felt er kompetencerne i bestyrelsen ikke så stærke.

- Så sidder der én derude, der på frivillig basis kan være behjælpelig med det, så vil vi være meget taknemmelige, siger Knud Hedegaard.

Netop Knud Hedegaard kan man læse mere om på side 2-3, hvor avisen tager hul på en portrætserie op om aktive seniorer.

Frivillige står bag en støtteforening på Kærdalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce