Fra nøgenmodel til prisbelønnet forfatter

Pia Fris Laneth har skrevet "Lillys Danmarkshistorie". PR foto

Fra nøgenmodel til prisbelønnet forfatter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

61-årige Pia Fris Laneth har mange og forskellige ting på sit cv. Det fortæller hun om i et foredrag på Askov Højskole.

Askov: Onsdag den 21. februar kommer den tidligere Ugens Rapport-pige og nu forfatter, journalist og foredragsholder Pia Fris Laneth til Askov Højskole. Det gør hun for at holde et foredrag med udgangspunkt i sin debutroman "Lillys Danmarkshistorie" og for at fortælle om et spændende og særligt liv. For der er ikke mange, der som hende kan prale af at have skrevet en debutroman, der blev en prisbelønnet bestseller og dramatiseret teaterstykke. Slet ikke, når man startede livet i et fattigt arbejderklassehjem og var nøgenmodel og skønhedsdronning. Men det kan Pia Fris Laneth.

Familiekrønike

Lillys Danmarkshistorie er en familiekrønike, hvor Pia Fris Laneth beskriver 150 års danmarkshistorie ved at tage udgangspunkt i sin egen slægts historie. Hun holder foredraget på Askov Højskole samtidig med, at højskolen arrangerer kurset "Skriv dine livshistorie". Og man kan roligt sige, at Pia Friis Laneth har haft et liv, der er værd at fortælle om.

Pia Fris Laneth, der i dag er 61 år, voksede op i fattigt arbejderklassehjem i København. Som ung blev hun succesfuld skønhedsdronning og nøgenmodel i blandt andet Ugens Rapport. Siden kom hun på Københavns Universitet og blev cand.adm.pol. fra Institut for Statskundskab.Foredraget på Askov Højskole finder sted i foredragssalen klokken 15.

Fra nøgenmodel til prisbelønnet forfatter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce