Formand: Dygtig Venstre-ledet kommune

Karsten Gude - formand for Holsted-Hovborg Venstre. JV-foto

Formand: Dygtig Venstre-ledet kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karsten Gude roste byrådet på Holsted-Hovborg Venstres generalforsamling.

HOLSTED: - Det går godt i Danmark, vi har en forholdsvis god økonomi, lav arbejdsløshed, og flygtningestrømmen er bremset op. Æren for at det går godt i Danmark, tillægger jeg at vi har en Venstre-ledet regering, sagde formand for Holsted-Hovborg Venstre, Karsten Gude, på generalforsamlingen

- Det samme gør sig gældende i Vejen Kommune, vi har en dygtig Venstre-ledet kommune, samt mange dygtige byrådsmedlemmer, der uanset partifarve vil borgerne i Vejen kommune det godt. Økonomien er fornuftig, nuvel hvem vil ikke gerne have flere penge mellem hænderne, så man kan opfylde alle borgernes mange forskellige krav, men sådan hænger det ikke sammen. Vores politiker er nødt til at prioritere der, hvor pengene kan bruges bedst, og vi andre er nødt til at acceptere det.

- Der er desværre også sager, som man godt kunne være foruden. Her tænker jeg på vejen i Vejen, som alle nok er bekendt med. Eller vindmøllesagen her i Holsted, hvor planen var, at der skal opsættes kæmpemøller, som vi alle syntes er nødvendige, lige indtil vi risikere at blive nabo til en af disse møller, så vil vi dem ikke mere. Men grøn energi er og bliver en nødvendighed fremover, hvis vores kære jord skal bestå i den form vi kender den i dag.

- Det er politikernes lod, at der engang imellem skal træffe upopulære beslutninger. Det er jo netop det, politik handler om, fastslår Karsten Gude.

- Desværre er det blevet, ja nærmest normalt, at man sviner politiker til, eller hvem der nu har ytret sig på de sociale medier med de værst ukvemsord, man kender. Nogle går endda så langt til at true dem på livet. Jeg ser det som et kæmpeproblem, som der skal gøres noget ved. Det kan ikke fortsætte på denne måde, da det er en trussel mod vores demokrati.

Valg i vælgerforeningen
Karsten Gude blev på årsmødet i Holsted-Hovborg Venstre valgt som formand, Dine Nielsen blev genvalgt til bestyrelsen, og Kaj Vestergaard blev nyvalgt.Jørgen Bruun ønskede ikke at genopstille.

Formand: Dygtig Venstre-ledet kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce