Fastliggere og lystfiskere og godt med polske smugler-øl

Dilettanterne på Fredenshjem besøgte Knudepunktet i Vejen og bød på et gæstespil - et lystspil: Ud Med Snøren Hans. Foto: Søren Dippel

Fastliggere og lystfiskere og godt med polske smugler-øl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dilettanterne På Fredenshjem bød på et gæstespil på Knudepunktet: Ud Med Snøren Hans, der er et lystspil med romantik.

Brørup: Tirsdag var alle gode gange syv for Dilettanterne på Fredenshjem, der gæstede Knudepunktet i Vejen for at give den syvende og sidste forestilling med årets lystspil: "Ud Med Snøren Hans".

Instruktør og medforfatter til stykket, Peder Pedersen, Hønborg Amatørteaterforlag, fortæller, at lystspillet foregår på en campingplads, hvor der er et par fastliggere, Hans og hans kone Amalie, der får gode venner på besøg.

Hans handler med noget, som han helst ikke snakker højt om. Vi kan dog røbe, at det er smuglervarer.

Blandt de gode venner er der også nogle ivrige lystfiskere, men da fiskene ikke rigtigt vil bide på krogen, bliver der i stedet lystigt konsumeret nogle polske smugler-øl. Men lystighederne tager for alvor fart, da tolderne får færten af, at der bliver handlet med den slags spiritus på campingpladsen. Her får rygterne om en nært forestående razzia får gang i begivenhederne.

Fakta
Ud Med Snøren Hans er at lystspil i fire akter, skrevet af Peder Pedersen og Anna Huda, Hønborg Amatørteaterforlag.Dilettanterne på Fredenshjem har tidligere opført stykket tre gange på Fredenshjem i Brørup, en gang i Åparken i Holsted, en gang på Bøgevang i Lindknud og en gang i Blomsterengen i Holsted.

Romantik

Som titlen på stykket mere end antyder, byder lystspillet også på romantik, for selv om pensionister nok er oppe i årene, kan kærligheden altså stadig blomstre.

Lystspillet er skrevet af Peder Pedersen og Anna Huda, Hønborg Amatørteaterforlag.

- Vi har ni medvirkende på scenen samt en sminkør, en scenemester og en sufflør, siger Peder Pedersen.

Bent Nielsen, Brørup, spiller en hovedrolle sammen med Edith Fredslund, Brørup, som campingpladsens fastliggerne med polske smugler-øl.

Fastliggere og lystfiskere og godt med polske smugler-øl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce