Familien Herse nægter at betale husleje

Anders Herse: - Det skal alt sammen være udbedret og istandsat senest den 31. marts. Det får vi dog ingen glæde af, for vi flytter allerede den 15. marts. Men om ikke andet vil det komme en eventuel fremtidig lejer til gode. Foto: Søren Dippel

Familien Herse nægter at betale husleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Huslejenævnet har været på inspektionsbesøg på Sønderallé 4b i Rødding og har pålagt udlejeren at udbedre flere fejl, skader og mangler.

Rødding: 27-årige Anders Herse, der bor i en privat udlejet lejlighed på Sønderallé 4b i Rødding, har klaget til huslejenævnet. Han har for længst gjort udlejeren opmærksom på, at boligen, som han og kæresten og deres fire børn bor i, er misligholdt. Så mange fejl, skader og mangler, synes han, lejligheden har, at han har inviteret huslejenævnet på besøg.

Nu har han modtaget en kopi af nævnets rapport og afgørelse efter inspektionsbesøget. Det er en afgørelse, som giver familien Herse medhold i flere af klagens punkter.

- Først og fremmest har vi fået en månedlig huslejenedsættelse på 500 kroner med tilbagevirkende kraft fra november sidste år, siger Anders Herse.

Han er til gengæld utilfreds med, at nævnet ikke har villet tage stilling til kravet om at få cirka 80 procent af indskuddet på 26.500 kroner tilbage, når familien som planlagt snart flytter til en anden adresse.

- I protest har vi besluttet ikke at betale husleje de sidste måneder, siger Allan Herse.

Fakta
Den lejlighed, som familien Herse har lejet i Rødding, ligger på første sal.En stejl udvendig trappe fører fra gården op til lejligheden.

Lejemålet er en treværelses lejlighed på 80 kvadratmeter.

Den månedlige husleje er på 4880 kroner, og indskuddet lød på 26.500 kroner.

Ingen kommentarer

Han oplyser, at huslejenævnet også har pålagt udlejeren at sørge for at udbedre en lang række af de mangler og skader, som familien har gjort nævnet opmærksom på: Hoveddørspartiet skal færdiggøres, og det samme skal vinduet på badeværelset. Dertil kommer, at 13 punkterede termoruder skal udskiftet.

- Det skal alt sammen være udbedret og istandsat senest den 31. marts. Det får vi dog ingen glæde af, for vi flytter allerede den 15. marts. Men om ikke andet vil det komme en eventuel fremtidig lejer til gode, siger Anders Herse.

Husets ejer, hvor familien Herse har boet til leje, Ib Petersen, har over for JydskeVestkysten afvist selv at kommentere sagen. I stedet har han henvist til sin advokat, men vedkommende har tidligere henvist til sin tavshedspligt og afvist at kommentere sagen.

Familien Herse nægter at betale husleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce