Få styr på din datasikkerhed

Tom Frandsen, partner i IT-virksomheden Zispa, opfordrer virksomheder til at sikre sig mod IT-kriminalitet. Virksomheden tilbyder sidst i august et arrangement, hvor tilmeldte virksomheder gratis kan høre noget om, hvad de kan gøre for at få styr på IT-sikkerheden. Pressefoto

Få styr på din datasikkerhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VEJEN: IT-virksomheden Zispa i Vejen sætter IT-sikkerhed, håndtering af persondataforordningen og "sikker identitet" på dagsordenen ved et arrangement den 29. august i tidsrummet fra klokken 9-15. Arrangementet afvikles i virksomhedens lokaler, beliggende Ådalen 13B, og virksomheder og offentlige organisationer kan gratis tilmelde sig arrangementet, der byder på en opdatering i forhold til alt det nye teknologi inden for IT-sikkerhed og information om, hvordan man sikrer mest mulig datasikkerhed.

- Med digitaliseringen og den stigende mængde af følsomme data bliver danske virksomheder mere sårbare over for IT-kriminalitet, der truer både den personlige identitet og virksomhedernes forretningsevne. Der er plads til forbedring, for går det galt, kan det koste mange penge, og for den lille virksomhed kan det være fatalt, fortæller Tom Frandsen, som er partner i Zispa.

Han oplyser i den forbindelse, at virksomheder med fordel kan automatisere styringen af adgangen til data og systemer, så de ikke skal bruge så mange kræfter på at løfte opgaven.

Det kan man høre mere om, hvis man dukker op til Zispas arrangement den 29. august.

Få styr på din datasikkerhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce