Ekspertise med vacciner giver gazellepris til Hipra Nordic

Hipra Nordic med domicil i Vcube i Vejen med Kirsten Larsen i spidsen er kåret som gazellevirksomhed. Pressefoto

Ekspertise med vacciner giver gazellepris til Hipra Nordic

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejen-virksomheden Hipra Nordic ApS har oplevet en voldsom vækst de seneste år. Hovedkontoret ligger i Vcube i Ådalen.

Vejen: Det går stærkt for virksomheden Hipra Nordic ApS i Vejen. Faktisk så stærkt at virksomheden er blandt modtagerne af en gazellepris fra dagbladet Børsen.

Gennem de seneste fire år er omsætningen fordoblet i Hipra Nordic ApS, som har sit domicil i Vcube i Ådalen i Vejen.

Virksomheden beskæftiger sig med rådgivning og salg af receppligte lægemidler til dyr.

- Faktisk er vores omsætning over de sidste fire år steget med mere end 200 procent, det er vi stolte over, siger leder af de nordiske salgsaktiviteter Kirsten Larsen.

Hun føjer til: - Vi er nået hertil i kraft af utrolig engagerede og dygtige medarbejdere, men også fordi vi har specialiseret os i et område, hvor vores bagvedliggende udvikling og produktion sikrer os topkvalitets produkter, som rammer målgrupperne i Norden 100 procent.

Om Hipra Nordic ApS
Hipra Nordic ApS er en spansk ejet virksomhed, der har fokus på forskning og udvikling indenfor forebyggelse af sygdomme hos vores produktionsdyr.Op imod 400 medarbejdere arbejder med at udvikle nye innovative vacciner til gavn for den animalske produktion, og dette fokus passer fint i tråd med den danske tilgang til produktionen, hvor der er fokus på at nedbringe brugen af antibiotika mest muligt.

I dag er der seks ansatte dyrlæger i Danmark foruden to administrative medarbejdere, der sidder på hovedkontoret i Vejen. Den seneste navneforandring til Hipra Nordic er sket for at kunne tilbyde produkter og service til hele Norden. Allerede nu er man repræsenteret i Sverige og tilbyder support til Norge og Finland.

Datterselskab

For at komme tættere på kunderne i Norden oprettede Hipra et datterselskab i Danmark i 2014. Og siden er udviklingen gået stærkt. Den kraftige investering i nye vacciner har ført til gennembrud og nye registreringer til gavn for husdyrproduktionen og forebyggelsen af husdyrsygdomme i Danmark og hele Norden.

Et godt eksempel er den godkendte PRRS vaccine, som er blevet registreret til både avlsdyr og grise i Danmark. Hipra Nordic er i øvrigt også den eneste virksomhed i Europa, der har vacciner, der kan forebygge visse former for yverbetændelse i malkekvægsbesætninger.

Den kraftige investering i nye vacciner har ført til gennembrud og nye registreringer til gavn for husdyrproduktionen og forebyggelsen af husdyrsygdomme i Danmark og Hipra Nordic er i øvrigt også den eneste virksomhed i Europa, der har vacciner, der kan forebygge visse former for yverbetændelse i malkekvægsbesætninger.

- Vi fokuserer på at forbedre sygdomsforebyggelsen i husdyrproduktionen, og derfor bliver vi positivt modtaget hos dyrlægerne, da vi har sammenfaldende interesser med både behandlere og primærlandbrug om at nedsætte medicinforbruget i staldene, siger Kirsten Larsen.

Ekspertise med vacciner giver gazellepris til Hipra Nordic

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce