EUs fremtid på konvent

Ulla Tørnæs medvirker ved borgerkonventet på Rødding Højskole. Arkivfoto: Christer Holte

EUs fremtid på konvent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Minister for udviklingssamarbejde Ulla Tørnæs medvirker ved borgerkonvent på Rødding Højskole sammen med kandidater til Europaparlamentet mandag 17. september.

Rødding: Europas fremtid er temaet for borgerkonvent på Rødding Højskole med minister for udviklingssamarbejde Ulla Tørnæs (V) og kandidater til Europaparlamentet mandag 17. september kl. 17-21.

- Borgernes magt er vigtig og derfor vil vi gerne invitere til borgerkonvent, hvor der både er mulighed for direkte at høre danske politikeres ønsker for fremtidens EU, men også at fortælle dem om, hvad vi i Rødding og omegn mener, de bør arbejde for i Bruxelles, siger forstander for Rødding Højskole, Mads Rykind-Eriksen.

Efter oplæg fra Ulla Tørnæs vil der være debat blandt EP-kandidaterne Karen Melchior (B), Pernille Weiss (K), Henning Hyllested (Ø) og Bergur Løkke (V).

Paneldebatten tager udgangspunkt i to spørgsmål: Hvor er EU på vej hen, og hvordan ønsker Danmark at påvirke udviklingen? Hvordan er Danmarks placering i EU, og hvordan varetager Danmark bedst sine interesser fremadrettet?

Bliv hørt

Efter debatten vil der være workshops med forskellige temaer om fremtidens EU.

Ideer vil blive fremlagt, indsamlet og givet videre til politiske beslutningstagere, fortæller Mads Rykind-Eriksen, der opfordrer alle til at komme til en aften med debatoplæg og gratis middag samt ikke mindst muligheden for sammen med andre fra lokalområdet at blive hørt i Bruxelles.

Da der er et begrænset antal pladser er tilmelding nødvendig senest fredag 14. september. Borgerkonventet holdes af Nyt Europa, Folkehøjskolernes Forening, Udenrigspolitisk Selskab og Rødding Højskole.

EUs fremtid på konvent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce