Charlotte Tryk bliver tovholder for nyt fødevareakademi

Privat er Charlotte Tryk bosat nord for Rødding. Hun er gift med Lars. Sammen har parret to børn. De driver desuden en lille virksomhed, Kongeaa Geder, der producerer gedekød til restauranter. Foto: Udvikling Vejen

Charlotte Tryk bliver tovholder for nyt fødevareakademi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

41-årige Charlotte Tryk fra Hjerting nord for Rødding skal stå i spidsen for nyt akademi, der hjælper fødevarevirksomheder med at realisere deres vækstdrømme.

Vejen: Der er hjælp på vej til fødevarebranchen.

For nylig sagde byrådet ja til at støtte et nyt fødevareakademi, der skal understøtte kommunens ambition om at være centrum for viden i fødevarebranchen.

Nu løfter Udvikling Vejen sløret for, hvem der skal være tovholder for fødevareakademiet.

Det bliver 41-årige Charlotte Tryk. Hun skal hjælpe mindre- og mellemstore fødevarevirksomheder i hele Region Syddanmark med at forfølge deres vækstdrømme ved at pege på relevante uddannelser, der opkvalificerer de ansatte til at møde væksten.

- I første omgang bliver min opgave at komme ud og tale med fødevarevirksomhederne om deres behov og ønsker for vækstplaner. Jeg kan hjælpe dem med at finde ud af, om de har et hul i deres kompetencer og pege på konkrete løsninger. Det kan for eksempel være at matche kompetenceudviklingsbehov med uddannelsesudbydere, fortæller Charlotte Tryk, der starter i det nye job mandag.

Jeg tror på, at det er fornuftigt at have noget at relatere til, når man arbejder inden for erhvervsfremme. Mange af de overvejelser, fødevarevirksomhederne sidder med, har vi jo selv siddet med.
Charlotte Tryk, tovholder for det nye vækstakademi

Kender branchen indefra

Charlotte Tryk kommer fra en stilling som forretningsudvikler i Business Kolding, og hun har tidligere haft en tilsvarende rolle hos erhvervskontoret i Haderslev. Dermed har hun knap 15 års erfaring med at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder til vækst.

- Jeg har været mange år i erhvervsfremmesystemet og har arbejdet med både iværksætteri, innovation og forretningsudvikling. Min fornemste opgave bliver, at processen for virksomhederne bliver så smidig som overhovedet muligt, og at de ikke oplever systemet som bureaukratisk, lyder det fra Charlotte Tryk.

Selv kender hun fødevarebranchen indefra. Charlotte Tryk bor i Hjerting nord for Rødding med sin mand. Sammen driver de en lille fødevarevirksomhed, Kongeaa Geder, der producerer gedekød til restauranter.

- Jeg tror på, at det er fornuftigt at have noget at relatere til, når man arbejder inden for erhvervsfremme. Mange af de overvejelser, fødevarevirksomhederne sidder med, har vi jo selv siddet med, siger Charlotte Tryk.

Charlotte Tryk får sin daglige gang fra Udvikling Vejen i Rødding, hvorfra hun skal opsøge regionens mindre og mellemstore fødevarevirksomheder. En indsats, der udføres i samarbejde med Væksthus Syddanmark, Vejle Erhvervsfremme og Trekantområdet Danmark. Indsatsen er finansieret af Udvikling Vejen, Region Syddanmark, EU og Vejen Kommune.

Charlotte Tryk bliver tovholder for nyt fødevareakademi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce