Byrådets beslutninger - her i noteform

Vejen Byråd vedtog tirsdag en række sager uden politisk debat. Arkivfoto

Byrådets beslutninger - her i noteform

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejen Byråd vedtog i denne uge en del sager uden politisk debat. De præsenteres her i kort form.

VEJEN KOMMUNE: Klar til budgetlægning * Mål og procedurer for budgetlægningen 2020-2023 er nu godkendt. Der er lagt op til, at de politiske udvalg skal mere på banen, når der lægges budget. Byrådet har godkendt en ny, økonomisk strategi, som på mange måder ligner den strategi, man tidligere er gået frem efter. Inden man når til selve budgetlægningen, holdes der et politisk budgetmøde 8. maj, og i april og maj arbejder de politiske udvalg med nye initiativer til budgettet.

Nyt lån * Byrådet har valgt at optage et nyt lån i Kommunekredit med 25 års løbetid og fast rente. Lånet er på 11.585.700 kroner og er allerede indregnet i budgettet.

Nye boliger på vej * Boligbyggeriet på Præstevænget i Vejen er nu så fremskredent, at byrådet har godkendt etape to, der gælder opførelse af 13 almene familieboliger. Anskaffelsessummen er steget lidt i forholdt til første etape, hvilket skyldes prisstigninger og ventetid på materialer. Det betyder, at huslejen bliver højere end forventet.

P-plads bliver legeplads * Rødding Centret har fået lov til at nedlægge en offentlig p-plads, der ligger på kommunal jord. Samtidig har centret fået råderet over jorden, hvorpå der skal etableres en legeplads.

Mindstepris på erhvervsjord * Det er bestemt, at mindsteprisen for et erhvervsareal ved Vejen Mosevej skal være 133 kroner per kvadratmeter plus moms.

Penge til arkæologi * Der er frigivet 1,125 millioner kroner til arkæologiske og geotekniske forundersøgelser i forbindelse med bolig- og erhvervsbyggeri i kommunen.

Ny genbrugsplads som hovedentreprise * Den nye genbrugsplads, der skal laves i Vejen, udbydes som hovedentreprise. Fristen for at afgive tilbud er den 24. april.

Datarådgivning fortsætter * Det er besluttet, at kommunen fortsat skal have en databeskyttelsesrådgiver ansat. I første kvartal næste år vurderes opgavens omfang igen.

Byrådets beslutninger - her i noteform

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce