Boligprojekt Vestergade i Rødding skrider fremad

Hans Henning Appel, administrerende direktør i Dalbo, foran nedrivningsarbejdet i Rødding. Foto: Annett Bruhn

Boligprojekt Vestergade i Rødding skrider fremad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedrivningen af bygningerne på Vestergade i Rødding er i fuld gang. Det samme er projekteringen af de 33 almene boliger, der i fremtiden opføres på grunden. Rødding Andelsboligforening kan allerede mærke efterspørgslen.

Rødding: En flere meter høj bunke af mursten og murbrokker med en gravemaskine på toppen vidner om, at byfornyelsen i Vestergade i Rødding er godt undervejs. I Rødding Andelsboligforening glæder de sig også over, at 15 interesserede lejere er skrevet på venteliste. Det bekræfter, at der er et behov for lejeboliger i byen.

Projekteringen er i fuld gang, og byrådet gav på mødet tidligere på ugen grønt lys for skema A:

- Lige nu regner vi med licitation i starten af december måned. Efter det kan vi få den endelige godkendelse af Vejen Kommune, siger Hans Henning Appel, direktør i Dalbo, der er administrationsselskab for Rødding Andelsboligforening.

Foreningen forventer at kunne indkalde til informationsmøde om de nye boliger efter sommerferien i 2020, hvor man for alvor kan fortælle mere om planerne for boligerne. Hans Henning Appel forudser, at det er rækkehusene på den nordlige side af grunden, der bliver størst interesse for.

- Jeg tror, at især børnefamilier gerne vil bo ud til de grønne områder, der kommer til at være omme bagved, siger han.

Boliger i Vestergade
Boligprojektet i Vestergade i Rødding omfatter opførelsen af 33 almennyttige familieboliger. Der er tale om 15 boliger i fem rækkehuse umiddelbart bagved to etagebyggerier ud mod Vestergade. I etagebyggerierne indrettes der 18 boliger.

Fleksible med indretningen

Først i det nye år ved Rødding Andelsboligforening mere om indretningen og materialer i ejendommene. Som en service overfor beboerne regner foreningen dog med at være fleksible, når det for eksempel kommer til antallet af værelser i boligerne.

- Ønsker man tre værelser i stedet for fire, vil vi selvfølgelig finde en løsning på det. I forhold til inventar og farver i lejemålene er vi også fleksible, siger Hans Henning Appel.

Boligprojekt Vestergade i Rødding skrider fremad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce