Billard Klub bekymret for flytning

Holsted Billard Klub har i tre årtier haft hjemme i Vestergade 17, men skal til vinter flytte til byens tidligere rådhus. Det giver nogle udfordringer. Foto: Nes Bech

Billard Klub bekymret for flytning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klubben i Holsted har brug for 90.000 kroner, når billardborde og inventar til vinter skal flyttes fra Vestergade 17 til det tidligere rådhus.

HOLSTED: - Når det tidligere rådhus i Holsted bliver rømmet for de kommunale kontorer, skal Holsted Billard klub flytte til Højmarksvej. Det ser klubben frem til, men ikke uden blandede følelser, siger Poul Erik Petersen fra klubben.

- Vi har perfekte lokaler i Vestergade 17, og vi er stillet i udsigt, at vi får plads til vore fire keglebillard borde og en snookerbord samt faciliteter til kontor og opbevaring af hjælpemateriel på Højmarksvej. Det samtaler bestyrelsen netop i tiden nu med vores kommune om og er tillidsfulde om, at det falder på plads til alles tilfredshed.

- Et uafklaret emne er dog den økonomiske belastning for klubben som en flytning indebærer. Bestyrelsen arbejder hårdt på at få klarhed over problemet, men har indtil dato ikke tilsagn om, hvor man kan få sponseret 90.000 kr. fra.

- Bestyrelsens overbevisning er dog, at arbejdet med fortsat at kunne give ungdomsspillere muligheden for at lære og øve det fornemme og gamle spil, som billard er, vil lykkes, siger Poul Erik Petersen.

- I 2020 er nyheden derfor måske, at Holsted Billard klub har besat 1. pladsen i fem af fem holdturneringer.

Resultaterne

Billardklubbens traditionelle sæsonafslutning har netop været holdt med festmiddag og med præmier til de tre førstepladser i de interne turneringer.

Udover de interne turneringer har klubben været med i fem holdturneringer i Dansk Billard unions landsdækkende turneringer.

I serie 1 mod bl.a. Bov, Haderslev og Vejen fik Holsteds hold 2. pladsen.

I Serie 2 mod Esbjergs 1. og 2. hold og Vejens 1. og 2.hold indtog Holsted 4. pladsen.

I Serie 3 mod bl.a. Esbjerg, Rødding og Ålbæk ligeledes 4. pladsen.

I Old Boys gruppe 1, hvor modstanderne bl.a. var Esbjerg, Kolding og Darum, kunne Holsted indtage 2. pladsen.

I Old Boys gruppe 2 hvor modstanderne bl.a. var Esbjerg, Rødding og Bramming, blev det til en delt 3. plads.

- Gode resultater hele vejen igennem, som skabes af det dejlige kammeratskab og trygge atmosfære blandt alle spillere, om de er juniorer, seniorer, nybegyndere, hyggespillere eller elitespillere, siger Poul Erik Petersen fra billardklubben.

- Træningslokalerne i Vestergade 17, den tidligere Holsted Byskole, er åbne dagligt for alle spillere, og er spiren til at medlemmerne inden for ganske få år kan træne sig op til at kunne matche topspillere fra vore naboklubber.

Billard Klub bekymret for flytning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce