Bel Air tilbyder testflyvning

Foto: Arkiv

Bel Air tilbyder testflyvning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HOLSTED: Fra mange sider stilles der nu spørgsmålstegn ved myndighedernes grundlag for at holde luftrummet lukket. Er der overhovedet grund til det, eller er det en alvorlig og rasende dyr overreaktion, spørger mange eksperter.

Ejer af helikopterfirmaet Bel Air i Holsted Susanne Lastein har tilbudt at levere svaret, men endnu har Statens Luftfartsvæsen ikke svaret på hendes henvendelse om at sende en helikopter i luften og teste reaktionen.

- Planen er at måle helikopterens styrke før start og igen efter flyvningen for at kontrollere, at den har været udsat for aske fra vulkanen, som har påvirket den. Motoren skal samtidig ses grundigt efter for at kontrollere, om der er sket nogen synlig forandring.

Susanne Lastein oplyser, at Bel Air dagligt må aflyse op mod en snes flyvninger bl.a. mellem olieplatformene på Nordsøen.

Af konkurrencehensyn kan hun ikke oplyse hvor store tab, Bel Air oplever dagligt, men det drejer sig om adskillige tusinde kroner.

Bel Air har også søgt om lov til flyvninger i lav højde i døgnets lyse timer, men heller ikke det er der kommet svar på.

Endelig har Susanne Lastein været i forbindelse med trafikminister Hans Christian Schmidt (V) for ad den vej at komme med forslag til, hvordan helikopterne kan komme ud af flyve.

Bel Air tilbyder testflyvning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce