17 virksomheder leverer enorm vækst i omsætning

Indehaveren af Esig Transport, Viggo Esig Andersen, kan for andet år i træk glæde sig over gazelle-kåring. Foto: Søren Dippel

17 virksomheder leverer enorm vækst i omsætning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det går så stærkt med stigningen i omsætningen, at 17 firmaer rundt i Vejen Kommune onsdag blev hædret som gazeller af dagbladet Børsen. Det er to flere end i fjor.

Vejen: Hjulene snurrer ude i det private erhvervsliv. En række virksomheder rundt i Vejen Kommune har så megen fart på, at de nu kan kalde sig for gazeller.

I den årlige kåring fra dagbladet Børsen er der i alt 18 virksomheder, som er blevet hædret med gazelle-titlen. Det er tre flere, end det var tilfældet i 2017.

Tre af de 17 virksomheder forsvarer deres gazelle-titel fra i fjor. Det er eMailPlatform i Vejen, det er Esig Transport i Brørup, og det er CL Glas & Alu A/S i Rødding, som alle fastholder vækstrater i omsætningen, som belønnes med endnu en gazelle.

Den absolutte højdespringer, når det gælder væksten i nettoomsætningen over de seneste fir år, er tømrer- og bygningssnedkervirksomheden Jels Huse ApS. Firmaet, der er ejet af Torben M. Jensen, har haft en vækst på 342,3 procent.

Virksomheden MC Syd A/S, som beskæftiger sig med salg, vedligeholdelse og reparation af motorcykler, har haft en vækst på 335,4 procent. Firmaet er ejet af Jimmy Kjær.

Det er værd at bemærke, at knap en tredjedel af alle nye gazeller i Danmark kommer her fra landsdelen. Den positive udvikling bidrager samtidig til jobskabelsen og væksten i lokalområderne.
Niels Lunde, chefredaktør

Flot gazellevækst

Med kun tre gengangere fra i fjor bidrager Vejen Kommune med mange nye gazelle-virksomheder, hvilket også kendetegner specielt den syd- og sønderjyske region.

- Sydjylland har oplevet en særdeles flot gazellevækst i år. Det er værd at bemærke, at knap en tredjedel af alle nye gazeller i Danmark kommer her fra landsdelen. Den positive udvikling bidrager samtidig til jobskabelsen og væksten i lokalområderne. Og når vi ser på tallene, kan vi se, at gazellerne i Sydjylland har skabt 718 nye arbejdspladser fra 2016 til 2017, konstatere chefredaktør Niels Lunde på dagbladet Børsels gazelle-arrangement i Kolding onsdag eftermiddag.

De 14 øvrige gazeller rundt i Vejen Kommune er følgende. I parentes udviklingen i nettoomsætningen over de seneste fire år.

Esig Transport ApS, Brørup, (298,5 %)

Innos Tools ApS, Læborg, (276,1 %)

Millit Plastbearbejdning ApS, Brørup, (246,2 %)

Phoenix International A/S, Vejen, (230 %)

Hipra Nordic ApS, Vejen, (214,4 %)

Komtek Miljø af 2012 A/S, Holsted, (205,9 %)

A.P. Mikkelsen ApS, Jels, (197 %)

CL Glas & Alu A/S, Rødding, (161 %)

Converdan A/S, Rødding, (142,3 %)

Intersped ApS, Vejen, (138,2 %)

Emailplatform ApS, Vejen, (137,6 %)

F.B. Camping Service ApS, Skodborg, (131,8 %)

Innflow A/S, Vejen, (117 %)

Agriteam Brørup, Vejen, Ejendomsm. Firmaet ApS H.C. Hansen & Lise Lotte Lund (110,2 %)

Fosroc A/S, Skodborg, (109,8 %)

17 virksomheder leverer enorm vækst i omsætning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce