16 elever fejrede 60-året for deres eksamen i Vejen

De 16 afgangselever fra Vejen Realskole tilbage i 1958. Ved deres sammenkomst blev det aftalt, at de mødes igen om tre år. Privatfoto

16 elever fejrede 60-året for deres eksamen i Vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afgangseleverne fra Vejen Realskole tilbage i 1958 satte hinanden stævne. Det blev til et kig på byens udvikling og udveksling af gamle minder.

Vejen: Der er sket meget rundt omkring i Vejen; Bare spørg nogle af de kvinder og mænd, som har forladt byen, siden de tog deres realeksamen på Vejen Realskole tilbage i 1958.

16 af afgangseleverne var samlet for at markere 60-året for deres afgangseksamen. Ganske mange af dem har forladt byen, og enkelte havde slet ikke set hinanden, siden der blev sagt farvel til realskolen. Der var derfor stor gensynsglæde.

Deltagerne mødte allerede om formiddagen ved Vejen Idrætscenter, som ingen rigtig havde tænkt på kunne vokse sig så stort. Nogle af deltagerne havde dog været samlet for fem år siden.

Rundvisning i minibyen

Derefter gik turen til Vejen Minibys udstillings- og værkstedsfaciliteter på Knudevejen.

I minibyen blev der vist rundt, og deltagerne fik vist det flotte arbejde, som er lavet for at få rekonstrueret bymidten, som det så ud engang. Rundvisningen gav rig anledning til at få en snak om de forskellige bygninger, og der kom mange historier og erindringer frem om den tid.

Så gik turen atter tilbage til idrætscentret, hvor der var dækket op til middag. Snakken gik livligt, og mange minder blev genopfrisket.

Efter middagen var der rundvisning i idrætscentret, og så blev det i øvrigt aftalt, at der skal være et lignende arrangement om tre år.

De 16 deltagere var følgende. I parentes er det kvindernes fødenavne:

Marie (Hansen) Andersen, Erik Völcker, Gerda (Jensen) Kristensen, Margit (Terp) Knudsen, Gerda (Madsen) Bødker, Mogens Agergaard, Else (Laugesen) Schlünssen, Gunnar Nielsen, Verner Andersen, Jytte (Jagd) Fallesen, Kirsten (Pedersen) Haas, Leif Novrup, Elsa (Kristensen) Maasbøl, Niels Chr. Rasmussen, Else Fischer, Kirsten (Østergaard) Jørgensen.

16 elever fejrede 60-året for deres eksamen i Vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce