- Hvordan kan så lidt tage så lang tid

Der er kun sne på Per Jensens skærm, og han er ikke specielt interesseret i langrend, siger han. JV-foto

- Hvordan kan så lidt tage så lang tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Per Jensen, Holsted, er sur på Stofa, efter han har ventet 14 dage på at få installere tv i sin nye lejlighed.

HOLSTED: 14 dage uden fjernsyn!

Det er alt for længe og helt urimeligt, mener Per Jensen. Ved månedsskiftet flyttede han ind i sin helt nye bolig på Marsvænget i Holsted St. og fandt til sin overraskelse og skuffelse hurtigt ud af, at der manglede tv-signal. Det viste sig, at byggelederen havde glemt at få indlagt et tv-kabel. Så gik Per Jensen selv i krig, men det skulle vise sig at blive et noget mere langvarigt slag, end han havde forventet.

- Boligforeningen har undskyldt, og jeg bebrejder slet ikke dem noget. Det er menneskeligt at glemme. Men at Stofa skal bruge 14 dage på at få installeret tv-signalet, det er jeg skidesur over. Det kan da ikke passe, at det skal tage så lang tid. Der var så også et eller andet, der gik galt med den første aftale, og så skulle jeg bestille en ny tid.

- Det er så på torsdag, hvor jeg skal sidde hjemme fra tidlig morgen og frem til middag for at vente på en montør. Hvis jeg ikke er hjemme, får jeg en regning på 648 kroner. Jeg er træt af, at så lidt kan så længe, og at man skal snakke med Stofa så mange gange for at få det ordnet, siger Per Jensen.

Formand for Holsted Antenneforening Claus Nielsen er ærgerlig over enhver klage.

- Jeg ville da selv være træt af at vente, så det forstår jeg godt, siger Claus Nielsen, der henviser til Stofa, som i dag tager sig af kundekontakten.

Kirsten Laursen fra Stofa har undersøgt sagen. Hun oplyser, at en tekniker på var adressen for nogle dage siden, men at der manglede at blive trukket et kabel. Det har en elektriker nu sørget for, og Per Jensen skulle få sig signal i dag onsdag. I øvrigt skal man regne med 10 arbejdsdages ventetid, forklarer hun.

- Hvordan kan så lidt tage så lang tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce